MARDİN İL MEM MURAT DEMİR VEDA MESAJI YAYINLADI

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mardin İl MEM Murat Demir, Mardin'den ayrılmadan önce veda mesajı yayınladı.

Mardin 6.08.2024 12:10:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR VEDA MESAJI YAYINLADI

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mardin İl MEM Murat Demir, Mardin'den ayrılmadan önce veda mesajı yayınladı.

 

Mardin İl MEM Murat Demir yayınladığı veda mesajında;

 

‘’Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in takdir ve tensipleriyle Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atanmış olmamdan dolayı yürütmekte olduğum Mardin İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibarıyla ayrılıyorum. Şahsıma böylesine onurlu bir görevi tevdi eden Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ederim.

Bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunun bilincinde olarak, kapımızı ve gönlümüzü bütün Mardinlilere açarak herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum.

Her kademedeki okullarımız ve kurumlarımızla en kıymetlilerimiz öğrencilerimize bir yandan bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif alanlarda çeşitlendirilmiş eğitim fırsatları sunmaya çabalarken, bir yandan da sosyal sorumluluk çalışmalarına katılmalarını teşvik ederek onların sosyal ve duygusal becerilerle donanmalarını önceledik. Akla, gönle, kalbe hitap eden projelerimizin ve hamlelerimizin olumlu çıktılarının hazzını tüm paydaşlarımızla birlikte yaşadık.

Okullaşma oranını artırmak amacıyla derslik sıkıntısı yaşanan okullarımız için yeni ve çağdaş görünümlü binalar yaparak eğitimin fiziksel donanımlardaki aksaklıklarını giderdik. Öte yandan inşaatı yarım kalan okul yapım çalışmalarını ivedilikle ilimize kazandırdık.

Şehrimizde, eğitim alanındaki atılımlara Bakanlığımızın destekleri ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum eğitime ayrı bir önem veren Valilerimizle birlikte başardık. Ayrıca bizden desteklerini esirgemeyen ilimizin milletvekilleri, siyasi partileri, kaymakamlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, velilerimiz, okul aile birliklerimiz, kıymetli basınımız ve bilhassa Mardin halkına, eğitimde bir adım daha ileriye gitmemiz için çaba sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmanın onurunu ve sorumluluğunu taşımak ve bu süreç boyunca sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir zevkti.

Vedalar her zaman içinde hüzün barındırır. Hele hele ayrıldığınız kent ve orda yaşayan insanlarla hemhal olmuş iseniz hüznünüz kat be kat artıyor. Bilmenizi isterim ki her ne kadar Mardinli hemşerilerimden ayrılsam da bu şehirle gönül bağım ebediyen sürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerimle tüm kadirşinas Mardinlilere arzı veda ederken, birlikte çalıştığımız zaman zarfında bize her konuda destek olan, sorunlarımıza çözüm bulup yolumuzu açan, yaptıklarımızı takdir eden Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun'a şükranlarımı sunuyorum.

Mardinli hemşerilerime ve öğretmen arkadaşlarıma, ilçe milli eğitim müdürlerimize, okul müdür ve müdür yardımcılarımıza, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde birlikte çalıştığımız müdür yardımcısı, il/ilçe mili eğitim müdürlüklerinde görev yapan; şube müdürü, şef, memur ve yardımcı hizmetli kardeşlerime içtenlikle teşekkür ediyorum. Sizlere selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Görevi devredeceğim İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ali EYYÜPKOCA ve ona yardımcı olacak eğitim camiamıza başarılar diliyorum.

En Kalbi Muhabbetlerimle, Allah'a emanet olunuz...''Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor