MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN ARTUKLU İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Artuklu ilçesinde bazı okulları ziyaret etti.

3.04.2023 14:54:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Artuklu ilçesinde bazı okulları ziyaret etti.

 

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir,  Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Artuklu'da bulunan 75. Yıl İMKB Ortaokulu, 75. Yıl İMKB Anaokulu ve Sultan Abdulhamid Han İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. 

 

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir,  öğretmenler odasında gerçekleştirdiği toplantılarda; okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve öğrenciler için yapılan çalışmalar hakkında okul idarecileri ile öğretmenlerden bilgi aldı.  

 

Sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, öğrencilerin hayallerini ve hedeflerini kendilerinden dinleyerek  sohbet etti. Programlı ders çalışmanın, bol bol kitap okumanın, sanat ve sporla ilgilenmenin, tarihimizdeki önemli şahsiyetlerin hayatlarını araştırıp öğrenmenin ve onları örnek almanın önemi üzerinde duran İl Müdürümüz; "Her biriniz çok kıymetli birer cevhersiniz. Farklı ilgi, yetenek ve donanımlara sahip bireyler olarak bizim için çok değerlisiniz. Erdemli, iyi kalpli ve çok çalışkan olarak yetişin ki ülkemiz ve dünyamız sizinle çok daha güzelleşsin. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00