MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mardin 28.06.2023 09:15:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Murat Demir mesajında şunları söyledi;

 

‘’Bayramlar milli birlik ve beraberliğimizi en içten şekilde hissettiğimiz müstesna günlerdir. Bu sene de bu müstesna günleri milletçe müşahede etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Güzel duyguları daha derinden hissettiğimiz ve paylaşarak çoğalttığımız bir bayram yaşayabilmemiz için hep birlikte yapmamız gereken bazı şeyler olduğuna inanıyorum. Akrabalarımız, arkadaşlarımız ve komşularımızla görüşmeli şayet varsa küslük ve dargınlıkları aradan kaldırmalıyız. Yetimleri, yaşlıları, hastaları ve ihtiyaç sahiplerini bilhassa hatırlamalı; kardeşlik ve dostluğumuzu onlara yeniden hissettirmeliyiz. Çocuklarımıza ve gençlerimize karşı duyduğumuz sevgi ve güveni, tüm evlatlarımıza en saf ve güzel hali ile yansıtmalı; milli ve manevi değerlerimizi onlara en doğru şekilde aktarabilmek için özen ve özveri ile hareket etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle hep beraber huzur ve mutluluk dolu nice bayramlara kavuşmamızı temenni ediyorum. Bu özel günlerin tüm dünyaya sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor; bu güzel iklimin tüm yüreklerde güzellikler yeşertmesini umarak başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


Anahtar Kelimeler: MARDİN MURAT DEMİR' KURBAN BAYRAMI MESAJI
25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00