MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'DEN YARIYI TATİLİ MESAJI

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı birinci döneminin20 Ocak 2023 tarihinde sona ermesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mardin 21.01.2023 12:02:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir,  2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı birinci döneminin20 Ocak 2023 tarihinde sona ermesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

‘’Kıymetli Meslektaşlarım, Saygıdeğer Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini 20 Ocak 2023 tarihinde tamamlayacağız. Öğrencilerimiz, karnelerini alarak yarıyıl tatiline girecekler. Yarıyıl tatili; öğrencilerimiz için dinlenme, oyun oynama, kitap okuma, yeni yerler keşfetme, aile ve arkadaşlarıyla vakit geçirme ve sosyal hayatı yaşama noktasında önemli bir fırsat olacaktır.

Sevgili Öğrenciler,

Eğitim hayatınızda bir yarıyıl dönemini tamamlayarak karnelerinizi alacaksınız. Gayretinizden dolayı hepinizi içtenlikle kutluyorum. Karnenizdeki notlar ne olursa olsun, asla moralinizi bozmayın. Azim ve kararlılıkla çalıştığınız müddetçe aşamayacağınız engel yoktur. Karşınıza çıkan olumsuzlukları birer fırsat hâline çevirmek için azimle çalışmayı elden bırakmamalısınız.

Başarmanın büyük bir çaba ve özveriyle geleceğini unutmayın. Bir eğitim öğretim dönemi boyunca yoruldunuz. Hepiniz güzel bir tatili hak ettiniz. Yarıyıl tatilini, hem dinlenmek hem kendinizi geliştirmek hem de eksiklerinizi gözden geçirmek için bir kazanç olarak görün. Bizler, güzel eserleri okuyarak dinlenmenizi temenni ediyoruz.

Değerli Öğretmenler,

Yıllarca bıkmadan usanmadan her bir çocuğumuzun değerinin farkında olarak özverili bir şekilde çabaladığınızın farkındayız. 'Öğretmenin hakkı ödenmez' tabirine ilk elden şahit olmanın sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz.

Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız için inisiyatif alıp gecesini gündüzüne katarak çalışan öğretmenlerimizi gördükçe yarına daha sağlam adımlarla ilerleyip huzur buluyoruz. Çocuklarımızın sadece akademik başarısı için değil; aynı zamanda toplum içinde 'iyi, ahlâklı ve erdemli birer insan' olmaları için de elinizden geleni yaptığınıza şahidiz.

Umudumuz olan çocuklarımız için yüreğiyle çalışan ve emek gösteren bütün öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum.

Kıymetli Veliler,

Çocuklarımızın karne notları, onlarla birlikte bizlerin çabalarının ortak göstergesidir. Çocuklarımızın bütün yönlerini, karne notlarıyla değerlendirmemiz mümkün olamamaktadır. Karnedeki notlar, çocuklarımızın okuldaki derslerini nasıl ve ne seviyede öğrenebildiklerini göstermektedir. Unutmayınız ki her bir çocuğumuzun, karneye yansımayan farklı yetenekleri ve güzel başarıları bulunmaktadır.

Bizler çocuklarımıza sevgi, hoşgörü ve sabır duygularıyla destek olmalıyız. Çocuklarımızla yakından ilgilenerek onlara güven vermeliyiz. Millî, manevi ve evrensel değerlerle hayatta daha başarılı olmalarını sağlamalıyız. Bu duygularla öğretmen ve öğrencilerimizin sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor; saygılarımı sunuyorum. 'Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN.


Anahtar Kelimeler: MARDİN MURAT DEMİR' YARIYI TATİLİ MESAJI
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22