MARDİN İL MEM MURAT DEMİR,HASAN KELEŞOĞLU TARAFINDAN YAPTIRILAN 24 DERSLİKLİ OKULDA İNCELEME YAPTI

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir; Kızıltepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş ile birlikte Kızıltepe ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Mardin 25.07.2023 14:46:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR,HASAN KELEŞOĞLU  TARAFINDAN YAPTIRILAN 24 DERSLİKLİ OKULDA İNCELEME YAPTI

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir; Kızıltepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş ile birlikte Kızıltepe ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir Kızıltepe TOKİ Bölgesi'nde hayırsever iş insanı Hasan Keleşoğlu tarafından yapımı devam eden 24 derslikli okulda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı. 

 

İnşaatı devam eden okullarımızın ivedi biçimde eğitim öğretime katılması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden İl Müdürümüz, "Bölgemize ne kadar okul kazandırırsak o kadar iyi. Okullarımızın çağdaş donanımlarla donatılmış, öğrencilerimizin yaşam alanı olarak inşa edilmiş alanlar olmasını önemsiyoruz. Mekânın insan fizyolojisi ve psikolojisi üzerinde etkili olduğu kabul edilen bir gerçek. Bu yüzden de eğitim öğretim mekânlarının en iyi şekilde inşa edilmesi, donatılması ve ivedi bir biçimde halka sunulması bizim için çok değerlidir.

 

Bu kapsamda bizlerden desteklerini esirgemeyen hayırsever iş insanı Hasan Keleşoğlu'na ilçemiz eğitimine sundukları katkı için teşekkür etti.''

 

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İlçe Müdürü Abdulkadir Gümüş'ten ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İlçe Müdürlüğünde görevli çalışma arkadaşlarını birimlerinde ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir son olarak Kızıltepe İpek Mahallesi ve Yeşilova Mahallesinde yapımı devam eden anaokullarımızın inşaatlarını ziyaret ederek inşaat süreci hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş'ten bilgi alan İl Müdürümüz, "Okul inşaatlarımızın en kısa sürede tamamlanıp bir an önce eğitim öğretim yuvası haline gelmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Öğrencilerimizin en güzel ortamlarda eğitim alabilmeleri bizim için çok önemli. Bunun için çabalayan ve bizlere bu hususta destek olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19