MARDİN İL MEM MURAT DEMİR'İN OKUL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Artuklu ilçesinde bulunan okullara ziyaret gerçekleştirdi.

Mardin 1.05.2023 12:15:00 0
MARDİN İL MEM MURAT DEMİR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte  Artuklu ilçesinde bulunan okullara ziyaret gerçekleştirdi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Gülseren-Enver Tüfekçioğlu İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Ziyaretleri esnasında okul müdürleri ve öğretmenler  ile okullarda yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencilerin çok yönlü ve donanımlı yetişmesi için öğretmenlerin de ilgi ve bilgi alanlarını genişletmeleri gerektiğini belirterek "Evlatlarımızın önündeki en belirgin rol model sizlersiniz. Öğretmenlerimiz kendilerini ne kadar iyi yetiştirirlerse öğrencilerimiz de o kadar iyi yetişecektir. Siz ne kadar donanımlı, hoşgörülü, açık fikirli ve çok yönlü olursanız öğrencilerimiz de bu yetilere en az sizdeki kadar sahip olacaktır. Sizin sanata, kültüre, spora ve bilime karşı tutumunuz öğrencilerimize mutlaka yansıyacaktır. Bu sebeple hem kişisel hem de mesleki gelişiminiz için olabildiğince farklı deneyimler edinmenizi; girişken, cesur ve yeniliklere açık bir duruşla tecrübelerinizi zenginleştirmenizi öneriyorum. Tüm emekleriniz için sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Mardin İl Milli Eğitim   Müdürü Murat Demir ; öğrencilerin ders durumlarını, hayallerini, hedeflerini ve taleplerini dinledi. Hayalleri ve hedefleri için sabırla çalışmaları gerektiğini belirten İl Müdürü Demir, öğrencilere derslerinde başarı dileğinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07