MARDİN İL MEM POLAT'TAN 2021-2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DÖNEM BAŞI MESAJI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

Mardin 6.09.2021 12:27:00 0
MARDİN İL MEM POLAT

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Memet POLAT  2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.Memet Polat mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

''Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Öğretmenlerimiz ve Değerli Velilerimiz,

Dünyayı etkisi altına alan salgın sebebiyle eğitim ve öğretim hayatımız maalesef alışık olmadığımız bir süreçten geçti. Uzaktan eğitimin bütün olanaklarına rağmen hepimiz okullarımızda yapılan yüz yüze eğitim ve öğretimi çok özledik.

Toplum olarak hepimiz, çocuklarımızı; okullarında güven içinde ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek öğrendikleri bir ortamda görmeye adeta hasret kalmış olsak da yeni eğitim ve öğretim yılının, alıştığımız üzere okullarımızda başlayacak olmasının mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.

Sevgili Çocuklarımız,

Bu habere en çok sevinenlerin, siz ve sizleri çok seven öğretmenleriniz olduğunu biliyoruz. Hasret, heyecan ve umutla başlayan eğitim ve öğretim yılı, sizlerin de sorumlu bireyler olarak göstereceğiniz dikkat ile sağlık ve güven içinde geçecektir.

Kıymetli Öğretmenlerimiz,

Uzaktan eğitim sürecinde, öğrencilerimiz için elinizden gelen her türlü fedakârlığı yaptınız. Gecenizi gündüzünüze katıp her bir evladımıza ulaşmaya çalışarak eğitim ve öğretimin olabilecek en iyi şekilde gerçekleşmesi için büyük emekler verdiniz. Çocuklarımız ve velilerimiz ile sürekli irtibat halinde olarak hiçbir öğrencimizi bu süreçte yalnız bırakmadınız. Yaptığınız bu çalışmalar için hepinize şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli meslektaşlarım, çocuklarımızın güzel yüzlerini, neşeli koşuşturmalarını ve öğrenme heyecanlarını yakından görmeyi ve bizzat yaşamayı çok özlediğinizi biliyoruz. Bir öğretmen olarak verdiğiniz tüm bu emeklerin en güzel karşılığı, sizleri çok özlediğiniz öğrencilerimiz ile buluşturmak olacağını düşünüyor, yeni eğitim ve öğretim yılının, geleceğimizi güven içinde emanet ettiğimiz siz kıymetli öğretmenlerimiz için sağlık ve başarılar ile geçmesini diliyorum.

Değerli Velilerimiz,

Salgın boyunca evlatlarımıza, hem veli hem öğretmen hem de arkadaş oldunuz. Tüm zorluklara rağmen çocuklarımızın eğitimlerinden geri kalmaması için büyük gayret sarf ettiniz. Onlara hem akademik hem de psikolojik manada destek oldunuz. Yeri geldi derslerini onlarla beraber dinlediniz, yeri geldi onlara derslerini bir de sizler anlattınız. Bu süreçte yanımızda olup sabır ve azim göstererek öğrencilerimizle ilgilendiğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının özelde ilimiz, genelde de ülkemiz için sağlık ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyor; okullarımızın yüz yüze eğitime açılacak olmasından dolayı yaşadığımız bu heyecanın kesintiye uğramaması adına tüm paydaşlarımızın salgın tedbirlerine azami düzeyde uymasını istirham ediyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN.


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71