Tarih: 08.08.2024 16:19

MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ EYYÜPKOCA'DAN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Ali Eyüpkoca, Göreve başlaması dolaylısıyla yazılı mesaj yayınladı.Ali Eyüpkoca mesajında;

 

‘’Geçmişten günümüze birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapmış, medeniyetin beşiği; hoşgörünün, kardeşliğin, kültürel zenginliğin dünyadaki diğer adı; Kadim Şehir Mardin'e hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Şahsıma böylesine onurlu bir görevi tevdi eden Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e şükranlarımı arz ederim.

Okullarımızın eğitim öğretime eksiksiz başlaması ilk önceliğimiz olacaktır. Bu süreçte fizikî alanlardaki eksiklerimizi tamamlamak başta olmak üzere diğer tüm alanlarda Eğitimin Türkiye Yüzyılı'na özgün projeler ortaya koyarak bizlere emanet nesilleri tarihinden güç alan, milli ve manevi değerlerine saygılı, kendilerini ifade edebilen, erdemli, donanımlı gençler olarak yetiştirmeye gayret edeceğiz.

Bakanlığımızın belirlediği politikalar çerçevesinde ilimizde eğitimin niteliği ve içeriğini yüceltecek bu çalışmaları gerçekleştirirken en başta velilerimizin, üniversitemizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve eğitim camiasının değerli mensuplarının bizlere gereken desteği sağlayacağına, yürekten inanıyorum.

Bu duygularla vazifeme başlarken görevi devraldığım İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir'e teşekkür ediyorum. Eğitime değer katan yönetici, öğretmen ve personelimize bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunar, geleceğimizin ümidi olan sevgili öğrencilerimize başarı ve kolaylıklar dilerim.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —