MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR'DEN ARTUKLU İLÇESİNDE OKUL ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Artuklu ilçesindeki 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit İlhan Varank İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret etti.

Mardin 5.03.2023 12:32:00 0
MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Artuklu ilçesindeki 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit İlhan Varank İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret etti.Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte Artuklu ilçesinde okul ziyaretlerine devam etti.

 

Okullar da incelemelerde bulunan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir , eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul idarecilerinden bilgi alarak öğretmenlerle toplantı gerçekleştirdi. Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sebebiyle öğrenimlerine Şehit İlhan Varank İlkokulu/Ortaokulunda devam eden 197 öğrencilerle    özellikle ve hassasiyetle ilgilenilmesini isteyen Mardin Milli Eğitim  İl Müdürü Murat Demir,  çalışmaları ve gayretleri dolayısıyla öğretmenlere teşekkür etti.

 

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir , öğrencilere planlı ders çalışmanın ve kitap okuma alışkanlığı edinmenin öneminden bahsederek "Sevgili çocuklar, sizler bizim için çok değerlisiniz. Hepinizi çok seviyor ve ileride iyi noktalara gelmenizi istiyoruz. Biz bu amaçla elimizden geleni yaparken sizlerden de kendinize güvenerek, sabırla ve planlı bir şekilde ders çalışmanızı; bol bol kitap okuyarak ufkunuzu olabildiğince genişletmenizi istiyoruz. Çünkü böylece hem ülkemiz hem de dünyamız için güzel işlere imza atacağınıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı ve tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62