MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT DEMİR, LGS TERCİH STANDLARINI GEZDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Artuklu ilçesinde kurulan LGS tercih stantlarınım ziyaret ettiler.

Mardin 10.07.2024 10:48:00 0
MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ  MURAT DEMİR, LGS TERCİH STANDLARINI GEZDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Artuklu ilçesinde  kurulan LGS tercih stantlarını ziyaret ettiler.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda il  genelinde 4 Rehberlik ve Araştırma Merkezi, 10 Halk Eğitim Merkezi, 435 okul olmak üzere 499 noktada tercih danışmanlığı birimi kuruldu.

 

Tercih danışmanları, okul rehber öğretmenleri ve yöneticilerimiz, 28 Haziran - 17 Temmuz tarihleri arasında öğrencilerimize tercih danışmanlığı sağlamak amacıyla görev yapacak.

 

01.07.2024 tarihinden itibaren 499 noktada tercih danışmanlığı faaliyetlerine devam eden komisyonların tercih stantlarını ziyaret eden Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, tercih döneminde öğrencileri yalnız bırakmadı.

 

Artuklu İlçesinde kurulan Mardin AVM, Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulunu ve Artuklu Cemil Tutaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi olmak üzere 3 merkezi  ziyaret etti. Standlarda görev yapan tercih danışmanlarından tercih süreci hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, özverili çalışmalarından dolayı görev başında bulunan tercih danışmanlarına, okul rehber öğretmenlerine ve yöneticilerimize teşekkür etti.  

 

Stantları ziyaret eden veli ve öğrencilerle süreç hakkında fikir alışverişinde bulunan  Mardin  İl  Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  "Bu sürece emek veren tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Uzun bir çalışma dönemi ve sınav stresi ardından şimdi geleceğinizi şekillendirecek önemli bir kararın eşiğindesiniz. Bu noktada, sizlerin en doğru ve en iyi kararı verebilmeniz için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya hazırız. Tercih yaparken kendinize şu soruları sorun: "Hangi alanda kendimi geliştirmek istiyorum?", "Hangi okul bana bu alanda en iyi fırsatları sunar?" ve " Gelecekte hangi meslek beni mutlu eder?". Bu sorulara vereceğiniz cevaplar, sizin için en doğru tercihleri yapmanıza yardımcı olacaktır. Tercihlerinizi yaparken karşılaşabileceğiniz her türlü sorunda bize danışabilirsiniz. Her birinizin gelecekte büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Hepinizin yolu açık, şansı bol olsun." ifadelerini kullandı.

 

 

 

ARTUKLU AHBER AJANSI-MARDİN


31.9° / 20.2°
  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41