MARDİN İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YENİ KONSEPTİ İLE VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenilenen Mardin İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri hizmete hazır duruma getirildi.

21.07.2022 11:32:00 0
MARDİN İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YENİ KONSEPTİ İLE VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK

 İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenilenen Mardin  İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri  hizmete hazır duruma getirildi.

 

Ülke genelinde ''Konsept Nüfus Müdürlüğü'' uygulaması kapsamında Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Mardin İl Nüfus ve Vatandaşlım Müdürlüğü tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

 

Mardin İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Yeni Konsept Nüfus Müdürlüğü  yenilenme ve iyileştirme çalışmalarının hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyetini arttırmak amacıyla yapıldığını belirte yetililer, “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti’nde çağdaş, konforlu, kurumsal kimliğin ön planda tutulduğu yeni çalışma alanları tasarlanmıştır. Vatandaşlarımızın doğru ve yönlendirici bilgiye ulaşabilecekleri bir danışma alanı, çalışma alanının içerisinde konumlandırılan bekleme alanları, bölmeler ile birbirinden ayrılmış, ergonomik ve estetik başvuru masaları ile vatandaşımıza daha kaliteli hizmet vermeye başlayacağız .” denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19