MARDİN KURUYEMİŞ DAMAK TUTKUNLARININ ANKARA'DA Kİ ADRESİ OLACAK!

1 Ekim Tarihinde Ankara'nın Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesinde şube açılışı yapılacak olan Mardin Kuruyemiş firması,Damak Tutkunlarının yeni adresi olacak.

27.09.2022 16:19:00 0
MARDİN KURUYEMİŞ DAMAK TUTKUNLARININ ANKARA

1 Ekim Tarihinde saat  15.00'te Ankara'nın Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesinde şube açılışı yapılacak olan Mardin Kuruyemiş firması,Damak Tutkunlarının yeni adresi olacak.

 

Uzun yıllardır Mardin'de Damak Tutkunlarının adresi olan Mardin Kuruyemiş firması Ankara'da Etimesgut ilçesinde,Etimesgut Bulvarı 116/F Bağlıca-Etimesgut adresinde Başkent'te yaşayan Mardinlilerin ve Başkenttli Damak tutkunlarının yeni adresi olacak.

 

'Doğal Tadında' sloganı ile kuruyemiş ve şekerleme sektöründe Başkent Ankara'da  iddialı adım atan Mardin Kuruyemiş   işletme Sahibi Mehmet Şahin Cırık  gazetemize açıklamalarda bulundu. Ürünlerinde tazeliğe önem verdiklerini ve mümkün olmadıkça  teşhir ürünlerinden satış yapmadıklarını söylenen Cırık şunları söyledi;''iş yerimizde müşterilerimizin ilgisi bir hayli yüksek. Her fırsatta bizlerden duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Onların bu ilgisi karşısında bizlerde en iyiyi yapmak için büyük gayret gösteriyoruz. Şekerlemeden, kuruyemişe, kurutmalık çeşitlerinden, kahve çeşitlerine yine çikolata çeşitlerimizden Mardin'in dünyaca ünlü ürünlerine kadar bünyemizde pek çok ürün mevcut. Daha sayamadığımız çeşitlerimizi görmeleri için tüm Mardin Halkını Ve Başkentli damak tutkunlarını 1 Ekim Cumartesi günü saat  15.00'te yapılacak olan açılışa ve Mardin  Kuruyemiş'e mutlaka bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği  başkanı Fahrettin ENEZ'in de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Mardin Kuruyemiş firma sahibi Mehmet Şahin Cırık,Başkan Enez'e ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19