Tarih: 01.02.2015 16:57

MARDİN MEM KUNTOĞLU,MARDİN`E VEDA ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

 Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak yaklaşık 2 yıldır görev yapan ve MEB atama kararnamesi ile Sakarya il Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mevlüt Kuntoğlu için veda yemeği düzenlendi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürülüğü görevinden,Skarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mevlüt Kuntoğlu i.çin düzenlenen Veda yemeğine katılan Mardin Valisi Mustaf a Taşkesen Mevlüt Kuntoğlu`nun Görevde bulunduğu  2 yıl içerisinde Mardin’deki eğitim seviyesinin yükseltilmesinde önemli çalışmalarının olduğunu belirtterek, 2 yıl önce Ülke sıralamasında Mardin, sonlarda dibe vurmuş durumdaydı, bu kötü gidişi Müdür bey ve ekibinin gayretli çalışmaları sonucu biraz daha üst seviyelere taşıdılar. Hem Mardin Valisi olarak hem de Mardin halkı adına kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen,Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mevlüt Kuntoğlu`na Plaket vererek,Bugüne kadar Eğitiim seviyesinin yükselmesi için yürütülen başarılı çalışmalar nedeniyle,Kuntoğlu`ne teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —