MARDİN MEM KUNTOĞLU`NDAN KUR`AN KURSLARINA ZİYARET

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı A.Vasi ETE ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman ŞAHİN, Gülser-Mahmut Tatlıdede Ortaokulunda devam eden yaz okulu Kur´an Kursunu ziyaret etti.

Mardin 4.07.2014 11:19:56 0
MARDİN MEM KUNTOĞLU`NDAN KUR`AN KURSLARINA ZİYARET
 
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı A.Vasi ETE ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman ŞAHİN, Gülser-Mahmut Tatlıdede Ortaokulunda devam eden yaz okulu Kur´an Kursunu ziyaret ederek burada kurs gören öğrencilerle görüştü.

Mardin AGD şubesi ile Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri minikler yaz okulu programı kapsamında Gülser-Mahmut Tatlıdede Ortaokulunda devam eden yaz kuran kursunu ziyaret eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt  KUNTOĞLU ve beraberindeki heyet, yaz okulu programına ilişkin incelemelerin ardından öğrencilerle de bir araya geldi.

 Yaz okuluna devam eden öğrencilerle bir süre sohbet eden Mardin   MEM  Mevlüt KUNTOĞLU ve beraberindeki heyet daha sonra öğrencilere kitaplar ve hadis kartelalarını dağıttılar. Öğrencilerin programa ilişkin düşüncelerini de dinleyen heyet okuldan ayrılmadan önce öğrencilerle hatıra fotoğrafı  çektirdi.

 

Yaz kuran kursu çalışanlarıyla tek tek görüşen heyet daha sonra program yöneticileriyle de vedalaşarak okuldan ayrıldı.


``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04