MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA'DAN ''10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ''MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mardin 10.01.2021 00:13:00 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA

AK Parti Mardin Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.


Demirkaya mesajında şunları söyledi: “ Basın Camiası; demokratik bir toplumun öncelikli unsurlarından biri olan halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkını etkin olarak kullanmasına aracılık ederek oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedirler.


İnternet ve sosyal medya aracılı ile bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği ve kolaylaştığı günümüzde, halkı doğru ve tarafsız haberlerle hızlı bir şekilde buluşturan gazetecilerimizin yaptıkları görevin önemi daha da artmaktadır.


Basın mensupları toplumun bilinçlendirilmesine, barış, huzur ve güven ortamının güçlendirilmesine, çok sesliliğe ve demokrasinin sağlıklı işlemesine önemli bir katkı sağlamaktadırlar. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerlere dikkat ederek milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Ayrıca basın mensuplarının bulundukları ilin ekonomik, sosyal, kültürel ve her yönden geldiği noktaya katkısı da azımsanmayacak derecede büyüktür. 


Bu duygu ve düşüncelerle değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, yerel ve ulusal basında görev yapan tüm basın camiasına başarılar dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum”Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19