MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA'DAN ANLAMLI ZİYARET

Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ,Gaziler Günü Anma Programı kapsamında Mardin Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonunu ziyaret etti.

Mardin 19.09.2020 13:03:00 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA

Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ,Gaziler Günü Anma Programı kapsamında Mardin Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonunu ziyaret etti.  

 

AK Parti Mardin Milletvekili ve  TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya , Gaziler Günü Anma Programı kapsamında Mardin Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı  Orhan Kandemir ve Şehit Aileleri Konfederasyon Kadın Kolları Genel Başkanı   Hatice Kandemir 'i ziyaret ederek  bir araya geldi.

 

Türkiye’nin özellikle terörle mücadelesine büyük katkı sunan güvenlik korucularına her fırsatta destek verenAK Parti Mardin Milletvekili ve  TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya , Gaziler Günü Anma Programı kapsamında Mardin Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Konfederasyonu'nu ziyaret etti. Federayon binasında gerçekleştirilen ziyarette Demirkaya , Mardin Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı  Orhan Kandemir ve Şehit Aileleri Konfederasyon Kadın Kolları Genel Başkanı  . Hatice Kandemir   ile bir görüşme yaptı.  

 

Türkiye'de görev yapan bütün güvenlik korucuları adına ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Demirkaya , güvenlik korucularının sorun ve taleplerini Başkan Orhan Kandemir ile Kadın Kolları Genel Başkanı  Hatice Kandemir'den   dinledi. Milletvekili Cengiz Demirkaya ,Ak Parti olarak güvenlik korucularının sorunlarını giderme noktasında önemli adımlar attıklarını söyledi.

 

  Mardin Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı  Orhan Kandemir ve Şehit Aileleri Konfederasyon Kadın Kolları Genel Başkanı Hatice Kandemir Milletvekili Cengiz Demirkaya'nın ziyaretlerinden dolayı  kendisine teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


 

 


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15