MARDİN MİLLETVEKİLLERİNDEN BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ

Ramazan Bayramını Mardin`de geçiren,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Muammer Güler ve Gönül Bekin Şahkullubey`den Bayram ziyaretleri...

Mardin 31.07.2014 07:45:30 0
MARDİN MİLLETVEKİLLERİNDEN  BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ

Ramazan Bayramını Mardin`de geçiren,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Muammer Güler ve Gönül Bekin Şahkullubey`den Bayram ziyaretleri...

Mardin Milletvekilleri Muammer Güler veb Gönül Bekin Şahkullubey,Mardin Valisi Mustafa Taşkesni ziyaret ederek Bayramlaştıktan sonra,Hasta ve Yetiştirme yurtlarına yaptkları ziyaretlerde   birliktevatandaşlarla Bayramlaşarak,bir süre sohbet etti.

Vali Mustafa Taşkesen ile birlikte Bayram programına İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ziyareti ile başlayan Heyet, daha sonra Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek buradaki görevlilerle ve çocuklarla bayramlaştı.
Mardin Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret eden heyet, hasta ve hasta yakınları ile hastane çalışanlarının bayramını kutladı.
Ardından Mardin Polisevinde vatandaşlar ve kamu görevlileriyle düzenlenen bayramlaşma programına katılan Vali Taşkesen, tüm katılımcıların Ramazan Bayramını kutladı.
Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programına Mardin Milletvekilleri Muammer Güler ile Gönül Bekin Şahkulubey, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Başkanı Selahattin Tanboğa, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Deyrulzafaran Manastırı Metropoliti Saliba Özmen, kurum amirleri, kamu çalışanları ile vatandaşlar katıldı.
Ayrıca Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu ile birlikte Mardinli çocuklar, Vali Taşkesen’i Vali Konağında ziyaret ederek bayram sevincini paylaştı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


39° / 25.8°
  • BIST 100

    10647,90%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45