MARDİN RENKLERİNE KAVUŞTU

Eski Mardin Valisi Mustafa Yaman döneminde Bütün Şehri Sırf Fenerbahceli Olduğu için Köprüyü Kaldırımları Gözün Gördüğü her Yeri Sarı Laciverte Boyamış ve Mardinlilerden tepki toplamıştı.

Mardin 6.06.2021 21:12:00 0
MARDİN RENKLERİNE KAVUŞTU

Eski Mardin Valisi Mustafa Yaman döneminde Bütün Şehri Sırf Fenerbahceli Olduğu için Köprüyü Kaldırımları  Gözün Gördüğü her  Yeri Sarı Laciverte Boyamış ve Mardinlilerden tepki toplamıştı.

Bir yol görseli olabilir

Mardin Büyükşehir Spor takımlarının forma rengini de sarı lacivert yapana Eski Mardin Valisi Mustafa Yaman,1969 yılından beri Kırmızı Lacivert renklerden olan Mardinspor rengine terk etmesi Mardinli vatandaşların tepkilerine neden olmuştu.

Bir yol görseli olabilir

Mardin Valilsi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak atanan Vali Mahmut DEMİRTAŞ ın Mardin'e Gelmesiyle Beraber Mardin Halıkının  yoğun  taleplerine kulak tıkamayarak,Halkın Sesi Olup  Şehrin Renkleri Olan Kırmızı Lacivert'e Geri Kavuşturup Sonrasında Halkın Sesine Kulak Olup Üst Geçitlerden Başlanarak Bütün Şehri Eski Renklerine Kavuşturmak İçin Talimat Vererek,Mardinlilerin gönlünde taht kurdu.

 

Mardinspor takımının ve şehrin renkleri olan Kırmızı Lacivert Reklere Boyanan alt geçitler vatandaşların  büyük beğenisini kazandı  Mardinli vatandaşlar,duyarlı davranışıından dolayı    Vali Mahmut Demirtaş'a şükranlarını ve sevgilerini sunuyorlar.

Bir yol görseli olabilir

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: MARDİN RENKLERİNE KAVUŞTU
29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00