MARDİN ŞÖFÖRLER DERNEĞİ BAŞKAN ADAYI H.İSMAİL TEKİN'DEN KAMUOYU AÇIKLAMASI

Mardin Şoförler Otomobilciler odası adayı H.İsmail Tekin yayınladığı kamuoyu açıklaması ile Ayrıştıran Değil Birleştiren Bir Yönetim Tarzı hizmete aday olduğunu söyledi.

Mardin 5.01.2022 21:15:00 0
MARDİN ŞÖFÖRLER DERNEĞİ BAŞKAN ADAYI H.İSMAİL  TEKİN

Mardin Şoförler Otomobilciler odası adayı H.İsmail  Tekin yayınladığı kamuoyu açıklaması ile  Ayrıştıran Değil Birleştiren Bir Yönetim Tarzı  hizmete aday olduğunu söyledi.

 

Ocak Ayında yapılması planlanan Mardin Şoförler Otomobilciler odası adayı olan H.İsmail Tekin yayınladığı Kamuoyu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

''Şartları taşıyan her insan evladı herhangi bir oluşumun başkan adayı olabilir. Burada önemli olan ve unutulmaması gereken tek nokta başkan adayı olacağı oluşumun bileşenlerine ve memlekete faydalı olmaktır. Bu yarışta projelerin, yapılanların yada yapılmayanların sorgulanmasıdır. Dolayısı ile projeler konuşulacağına başkanlığa aday olan rakibin ilçe belediye başkanı ile kameralara poz vermek, vatan, bayrak ve 84 milyondan bahsetmek abesle iştigal etmekten başka birşey değildir.

 

Mevcut başkanın vatan, bayrak ve millet söylemleri diğer adayları töhmet altında bırakmak, bu söylemler ile bir adım öne çıkmak için yapılan acemice söylemleri ciddiye almamak lazım. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır şiarıyla çıktığımız bu yolda böyle ucuz söylemlere sığınmadan esnaf arkadaşlara ve memlekete hizmet etmek için gün sayıyor bize çamur atanları demokrasinin sandığına gömeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN.


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56