MARDİN ŞÖFÖRLER ODASI BAŞKANI ÖZTAP BİR DÖNEM DAHA GÖREV YAPMAK İSTİYOR

Mardin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Nasır Öztap,seçimlerde başkanlığa yeniden aday olduğunu belirterek, Görev verilmesi halinde 4 yıl daha görev yapmayı düşündüğünü açıkladı.

Mardin 9.12.2021 12:11:00 0
MARDİN ŞÖFÖRLER ODASI BAŞKANI ÖZTAP BİR DÖNEM DAHA GÖREV YAPMAK İSTİYOR

Mardin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Nasır Öztap,seçimlerde başkanlığa yeniden aday olduğunu belirterek,Görev verilmesi halinde 4 yıl daha görev yapmayı düşündüğünü açıkladı.

 

Mardin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Nasır Öztap,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

''4 Yıldır Durmadan, Yorulmadan, Hiç Kimseyi Birbirinden Farklı Tutmayarak Canla Başla Esnafımıza Hizmet Ettik. Hayırlısı İle Bir 4 Yıl Daha Sizlerin de Desteğiyle Yeniden Hizmet Etmek İçin Elimizden Geleni Yapmaya Hazırız. Tüm Esnafımıza Ve Memleketimize Hayırlı Olmasını Dilerim.''Dedi.

 

Başkan Mehmet Nasır Öztap,Bu Tarihe Kadar Taksici, Minibüsçü, Otobüsçü, Kamyoncu, Kamyonetçi gibi Odamıza Kayıtlı Üyelere Oto Galerici Esnaflarımızda Katılarak Tüm Üyelerimizin Ortak Dertleri, Sorunları İle İlgili Mardin  Valiliğimiz, İl Emniyet Müdürlüğümüz, Mardin Büyükşehir  Belediye Başkanlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz İle Yakın Temaslar Kurularak Üyelerimizin Sorunları İçin Çözüm Yollarına Başvurularak Bir Çoğu Sorunlarımızı Aşmış Bulunmaktayız.Bu Bağlamda   Yapılacak Genel Kurulumuzda Yönetim Kurulu Başkanlığına Adaylığımı Açıklıyorum.'' ifadelerine yer verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 



 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19