MARDİN ŞÖFÖRLER ODASI SEÇİMLERİ ADLİYELİK OLDU

16.01.2022 Pazar Günü yapılacak Mardin Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri adliyelik oldu.

Mardin 13.01.2022 10:55:00 0
MARDİN ŞÖFÖRLER ODASI SEÇİMLERİ ADLİYELİK OLDU

16.01.2022 Pazar Günü yapılacak   Mardin Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde sandıkta birbiriyle yarışacak ve sektörü yönetmeye talip olacak iki isim öne çıkıyor; mevcut başkan M.Nasır Öztap  ve H..İsmail TEKİN . arasındaki  rekabet seçim tarihi yaklaştıkça   kızışmaya başladı. Mevcut Mardin Şöförler Odası Başkanı M.Nasır Öztap  sandıktaki en büyük rakibi ve taraftarları hakkında Mardin Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. 

 

Mardin Adliyesine giderek,seçim çalışlmarı sırasında kendisi hakkında yanıltıcı beyanlar ve Hakarette bulunulduğu gerekçesiyle savcılığıa suç duyurusunda bulunan Mevcut Mardin  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Nadsı Öztap sosyal Medya hesabından yaptığı duyuruda konuya ilişkin olarak şu  açıklamada  bulundu;

 

''Siz kıymetli esnaf camiasının teveccühü ile 2018 yılında Mardin Şoförler ve Otomobilciler Başkanı sıfatı ile seçildim. Seçildiğim günden itibaren ekibimle esnafımız için var gücümüz ile mücadele etmekteyiz. Bildiğiniz üzere; 16.01.2022 yılında yapılacak seçim ile Odamız Başkanlığına tekrar adayım.

Şahsım ve ekibim adına gönül isterdi ki, esnaf için proje üreten, esnafın geliri artsın diye gayret eden, esnafın haklarını bilen ve koruyan, mücadele eden Başkan adayları ile seçimde karşılaşalım ve Odamızın Bayrağını coşku ile dalgalandıralım. Ancak üzülerek belirtmek isteriz ki, bu gerçekleşmedi.

Şahsım ve ekibim karşısında, seçim yarışına giren grup, asılsız ithamlar ile şahsımı ve ekibimi karalama gayreti içerisinde, içinde bulunduğumuz seçim döneminde tabiri caiz ise boşlukta debelenip durdular.

Tarafımca şahsımın karşısına rakip olan kişi/kişileri esnafımızın da çok iyi bildiği gibi Kâle almadım, söyledikleri boş söz ve yalanlara itibar etmedim. Çünkü siz kıymetli esnaf büyüklerim, kardeşlerim benim ve ekibimin 4 yılda yaptıklarına bizzat şahit oldunuz. Aynı zamanda rakip olarak karşımıza çıkan kişilerin iş, eylem ve davranışlarına da şahitsiniz.

Ancak ekibim ile 12.01.2022 (dün) yaptığımız toplantı neticesinde yine EKİBİMİN TALEBİ ile başta şahsıma karşı hakaret eden, gerçek dışı ithamda bulunan, asılsız sözler söyleyen kişilere karşı Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum, haklarında soruşturma yapılacak ve kamu davası açılacak. Başta şahsıma ve ekibime karşı akıl dışı, saçma ve boş söylemler üretenler, yalan ve iftira atanlar artık HUKUK ÖNÜNDE hesap verecek. Siz değerli Üyelerimizin bilgi ve takdirlerine arz ederiz.

Şahsıma ve ekibime karşı seçim yarışına giren grup, alnımızın akı ile tamamladığımız dönemde esnaf için, mesleğimiz için yaptıklarımızı hayalleri ile dahi gerçekleştiremez. Bu durumu da yine en iyi bilen sizlersiniz.

Yeni dönemde de ekibim ile yine durmadan, yorulmadan mesleğimiz için, gelirlerimizi arttırmamız için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ben ve ekibim KIYMETLİ OYLARINIZA TALİBİZ. 16.01.2022 yılında yapılacak Mardin Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine katılımlarınızı bekliyoruz. Ekibim adına saygılarımızı sunuyorum.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,43% 0,09
  • EURO

    34,69% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2480,42% 0,76
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00