MARDİN TANITIM GÜNLERİN`DE BELGİN SAYDAN İMZASI

2.Mardin Tanıtım Günleri Açılış töreninde Ankaralı Manken ve Organizatör, Belgin Saydan tarafından Reyhani Müziği Eşliği'nde düzenlenen Defile, İzleyicileri adeta büyüledi.

Polisiye Haberler 26.09.2013 10:38:49 0
MARDİN TANITIM GÜNLERİN`DE BELGİN SAYDAN İMZASI

2.Mardin Tanıtım Günleri’nin 19 Eylil tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Mardin Tanıtım Günlerinde birbirinden güzel etkinliklere yer verildi.

2.Mardin Tanıtım Günleri Açılış töreninde Ankaralı Manken ve Organizatör, Belgin Saydan tarafından Reyhani Müziği Eşliği’nde düzenlenen Defile, İzleyicileri adeta büyüledi.

Bunlar arasında Mardin Halk Eğitim Merkezinin Cemil İpekçi Koleksiyonu ve Ankara Arjantin caddesinde faaliyet gösteren Lana Qarash Butik’in Mezepotamya esintili kostümleri ile mankenler tarafından defilede sunuldu..

Manken Belgin Saydan’ın organize ettiği defilede ; Belgin Saydan, İpek Gerçek, Zeynep Bektaş, Nuray Mucuk, Melis Başer, Gözde Ünal, Gülcan Odabaşı  Mertcan Okumuş ve Ahmet Yıldırım birbirinden güzel kıyafetleri sundular.Mardin Müziğieşliğinde yapılan Defile,Protokol ve   ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Mardin Kına Gecesi’nin de canlandırıldığı ve büyük alkış aldığı gösteriler,izleyenleri hayran bıraktı.

Yenimahalle Tubil Halk Dansları ekibinden  Reyhani  oyunu  ile başlayan defilede  kına gösterisi  izleyenlerden yoğun alkış aldı.

Defileyi İçişleri Bakanı Muammer Güler , Tarım ve Köy işleri Bakanı Mehdi Eker , Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkullubey,Abdurrahim Akdağ,Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu,Mardin İlçe Belediye Başkanlerı,Mardin Ticaret Odası Başkanı M.Ali Tutaşı,AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı ve Kalabalık misafirler katıldı.                                                                    

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/ÖZEL HABER


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19