Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik ve eşi Nazmiye Çelik ,kızlarıyla birlikte Trabzon’dan gelen özel çocukları ve annelerini ağırladı.

Eski Mardin’in tarihi bir konağında gerçekleştirilen buluşmaya ayrıca Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın, Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır, Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek, Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Kurucu Başkanı Gazeteci Ömer Altıntaş ve eşi Günay Altıntaş katılım sağladı.

Bu anlamlı buluşmada dostluk, dayanışma ve sevgi bir kez daha kalpleri birleştirdi. Trabzon’dan Mardin’e uzanan bu yolculuk, şehirleri i ve gönülleri birbirine bağlayan köprü oldu; birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergilendi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
10857,17%-0,28
42,44% 0,12
49,17% 0,14
5687,74% 0,94
9257,74% 0,00