MARDİN TURİZM İŞLETMELERİ DERNEĞİ (MARTİD) BAŞKANLIĞINA ASLAN PAŞAOĞLU GETİRİLDİ

Mardin'de Turizmin gelişmesi ile birlikte artan Turizm işletmeleri örgütlenmeye devam ediyor. Mardin Turizm işletmeleri Derneği ilk Genel kurulunda Başkanlığı Aslan Paşaoğlu getirildi.

Mardin 16.08.2022 11:34:00 0
MARDİN TURİZM İŞLETMELERİ DERNEĞİ (MARTİD)  BAŞKANLIĞINA ASLAN PAŞAOĞLU GETİRİLDİ

Mardin'de Turizmin gelişmesi ile birlikte artan Turizm işletmeleri örgütlenmeye devam ediyor. Mardin Turizm işletmeleri Derneği  ilk Genel kurulunda Başkanlığı Aslan Paşaoğlu getirildi.

 

Mardin'de yıllardır Moda ve Turizm Sektöründe çnemli işlere imza atan Mardinli İş adamı Aslan Paşaoğlu,Mardin Turizm işletmeleri Derneği'in Maridin Otel'de gerçekleştirilen Genel kurulunda yapılan seçimlerde Derneğin ilk Başkanı oldu.

Fotoğraf açıklaması yok.

Maridin Otelde toplanan Mardin'de  37  turizm işletmesinin bir arayagelerek  kurdukları Mardin Turizm İşletmeleri Derneği (MARTİD)’nin yönetimi gerçekleştirilen genel kurulda belirlendi.. Divan başkanlığına tek liste sunuldu. Yapılan açık oylamada divan başkanlığına sunulan liste oy birliğiyle kabul edildi.

 

Genel Kurulda yapılan seçimde ; 

Aslan Paşaoğlu  Başkanlığında, Müzeyyen Bilen, Erdinç Çelebioğlu, Nihat Erdoğan, Bekir Falay Asıl Üyeliklere; Fırat Irmak, Nurullah Demir, Nurullah Yalçın,Şeyhmus Demir ve Gabriyel Çil Yedek üyeliklere seçildi.

Denetim Kurulu üyeliklerine ise, Ahmet İshakoğlu, Tuncay Yakışır ve Şeyhmus  Sayat, denetleme kurulu yedek üyeliklerine ise Hakim Koçak, Mehmet Çelik ve Yaşar Budak seçildi.

 

Seçimler sonrasında Genel kurulda açıklama yapan Dernek Başkanı Aslan Paşaoğlu   genel kurulda turizm işletme sahiplerinin kendisine verdikleri destek ve duydukları güven için teşekkür etti.

Mardin’in tarihi  ve kültürel zenginliklerinin yapısını bozmadan, geçmişten geleceğe taşırken, kaliteli hizmet ile şehir ve bölge ekonomisine katkı sunacaklarını söyledi.

 

MARTİD  başkanı Aslan Paşaoğlu sözlerine şöyle devam etti “ Turizm hassas ve kırılgandır. En ufak bir olumsuzluk büyük sorunlar doğurur, önce kendi içimizde turizm hizmetlerini değerlerimiz koruyarak evrensel anlayış ile işletmelerimizi yönetmemiz gerektiğine inanıyorum. Temel sorunlarımızı şehri yöneten mülki ve idari yetkililerle bir araya gelerek çözmeye, çok ve günü birlik turist yerine, konaklayan, para harcayan turist profiline ihtiyacımız var. Alternatif turizm hareketlerine ihtiyacımız var. Kongre turizmi, sağlık turizmi ve  festival turizmi gibi yeni destinasyonların hayata geçirilmesi için çaba harcayacağız ” Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00