TARAFTAR DERNEKLERİNDEN ,MARDİNSPOR`A DESTEK ÇAĞRISI

Bugün Mardinspor taraftarlarının düzenlediği mitinge yüzlerce kişi katıldı.

Mardin 4.05.2014 16:11:58 0
TARAFTAR DERNEKLERİNDEN ,MARDİNSPOR`A DESTEK ÇAĞRISI

Mardinspor şampiyon olup kulübün kapanmasıyla karşı karşıya kalıyor. Bu anlaşılması güç olayda 8 futbolcu kulübü terk etti. Maddi sıkıntılardan dolayı yaşanan bu olayda pazartesiye kadar para gelmezse diğer futbolcular ve teknik heyette kulübü terk edeceğini belirttiler.

Mardinspor`dameydana gelen  gelişmeleri üzerine Mardinspor taraftarları bugün saat 13.00`te Mardin Yenişhirdeki Karayolları Parkı önünde toplanarak , Mardin turu attılar. Karayolları parkında buluşan Mardinspor taraftarları caddeleri kapatarak ``Mardin Uyuma Takımına Sahip Çık`` sloganları atarak Mardinli vatandaşları Mardinspor Takımına destek olmaya çağırdı.Mardinspor taraftar derneklerinin düzenlediği yürüyüşte atılan  Sloganları duyan vatandaşlar taraftarlara destek verdi.

Arabalarından, dükkanlarından, pencerelerden destek veren vatandaşlar da bu ayıbın hemen kapanmalarını istediklerini belirttiler. Mardinspor taraftarları önce desteğini esirgeyen belediye bahçesinde oturma eylemi yaptı. Fazla sürmeyen eylemden sonra tekrar caddeleri kapatarak valiliğe doğru yürüyen Mardinspor taraftarları bu sefer valilik önünde alkışlarla valiliğe tebrikler yağdırdı. Mardinspor taraftarlarının diğer hedefi ise AKP Mardin Genel binasıydı hiçbir türlü destek vermeyen AKP`li vekillere istifa çağrısı yapıldı. 

Mardinspor taraftar guruplarından Grup Cefa lideri Mervan Kerelti: `` Bugün kü yaptığımız miting de, Mardin`in tek bir takımının olduğunu hatırlatmaktı amacımız. Umarım amacımız yerlerini bulmuştur. Normal bir takım şampiyon olurken bir üst lige çıkması gerekirken bizim kulübümüz kapanmakla karşı karşıya kalıyor. Mardin`de tek bir takım var o da Mardinspor`dur. Buradan bütün Mardinli iş adamlarına, vekillere, Mardin`in ileri gelen insanlarına sesleniyoruz, Mardinspor Mardin`indir. Mardinspor`u bizden ayırmayın.`` dedi.

Şampiyon olan Takımlarının sahipsiz ve Desteksiz bırakılmasının anlaşılamaz olduğunu belirten taratarlar,Herkesi takıma sahip çıkılması için çğrıda bulundular.


Artuklu Haber Ajansı / MARDİN

HABER:Mehmet Suphi ÖZSÜER


38° / 23.1°
  • BIST 100

    10680,9%1,85
  • DOLAR

    32,96% 0,46
  • EURO

    35,23% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2460,39% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3954,72% 0,00