Mardin Valisi Demirtaş, Bayramı Gaziantep'in Nizip İlçesinde Afetzede Vatandaşlarla Geçirdi

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, deprem zamanında olduğu gibi Ramazan Bayramında da afetzede vatandaşları yalnız bırakmadı.

Mardin 23.04.2023 10:21:00 0
Mardin Valisi  Demirtaş,  Bayramı Gaziantep

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, deprem zamanında olduğu gibi Ramazan Bayramında da afetzede vatandaşları yalnız bırakmadı.

 

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatı ile Ramazan Bayramında 81 İl Valisinin deprem bölgesinde görevlendirilmesi kapsamında 6 Şubatta meydana gelen depremde Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde görevlendirilen ve koordinatör vali olarak yaklaşık 1 ay görev yapan Vali Mahmut Demirtaş, bayramda da deprem bölgesi Gaziantep’in Nizip ilçesinde afetzede vatandaşlarımızla bir araya geldi.

 

Ramazan Bayramını Nizip’te, depremzede vatandaşlarla birlikte geçiren Vali Demirtaş, Konteyner Kentlere yerleşen vatandaşlarımızı ziyaret ederek, bayramlarını kutladı, çocuklarla da yakından ilgilenerek hediyeler verdi.

 

Konteyner kentleri ziyaretinin ardından Vali Demirtaş, esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelerek, ramazan bayramlarını tebrik edip bir süre sohbet etti.

 

Vali Demirtaş, daha sonra depremde yıkılan 6 katlı Furkan Apartmanı’ndaki yıkım çalışmalarını yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

 

Furkan Apartmanı’ndaki yıkım çalışmalarının sonrasında vatandaşlar ile bayramlaşmasını sürdüren Vali Demirtaş, bir süre sohbet ettikten sonra talepleri dinledi.

 

İlçeye bağlı kırsal mahalleleri de ziyaret eden Vali Demirtaş, bir süre depremzede vatandaşlarla sohbet ederek sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI 


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62