Mardin Valisi Demirtaş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasını İnceleme Yaptı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Mardin 30.07.2023 09:40:00 0
Mardin Valisi  Demirtaş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasını İnceleme Yaptı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasında incelemelerde bulundu.

 

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 300 yataklı ek binasında hizmete giren poliklinikler bölümünde incelemeler yapan Vali Demirtaş, birimleri tek tek gezerek son durum hakkında İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Saffet Yavuz’dan bilgi aldı.


Vali Demirtaş, Mardin’in sağlık altyapısının güçlenmesiyle birlikte, bölgeye yönelik sağlık turizmi potansiyelinin de artacağını ve şehrin sağlık alanında cazibesi olan bir destinasyon haline geleceğini belirtti.


Halkın sağlık ve refahının en büyük öncelikleri olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Bakanlığımız tarafından sağlık alanında yapılan bu büyük yatırımlar, Mardin’imizi bölgenin cazibeli bir sağlık merkezi konumuna getirecektir. Şehir Hastanesi ve Kızıltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binasında da çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu projeler tamamlandığında, daha kapsamlı ve kapsayıcı sağlık hizmetlerini vatandaşlarımızın ayağına getireceğiz. Bu kapsamlı projelerle modern ve donanımlı bir sağlık merkezleri oluşturarak, halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Yerel halkımızın ve çevre illerden gelen hastaların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için gayretle çalışmaktayız. Bu önemli yatırımların hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanlığımız ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Mardin’imize hayırlı olsun.” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19