Mardin Valisi Demirtaş, Hafız Adaylarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, hafızlık eğitimi gören öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mardin 16.04.2023 15:41:00 0
Mardin Valisi  Demirtaş, Hafız Adaylarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, hafızlık eğitimi gören öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları kapsamında ramazan ayı boyunca halkın farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam eden Vali Mahmut Demirtaş, bugünde Artuklu ile Yeşilli ilçelerinde hafızlık eğitimi gören öğrenciler ve öğreticileriyle buluştu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan programda konuşan Vali Demirtaş, hafız adaylarının özel insanlar olduğunu belirterek iftar sofrasında bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremler ve sel felaketleri nedeniyle ramazanın buruk karşılandığını ifade eden Vali Demirtaş, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek konuşmasını şöyle tamamladı:

“Devlet millet dayanışması takdire şayandı. Tüm milletimize şükranlarımı arz ediyorum. Hem deprem bölgesinde hem sel felaketini yaşayan illerimizde vatandaşlarımızın duyarlılıkları çok güzeldi.”

Vali Demirtaş ile Eşi  Beyhan Demirtaş, hafız adaylarıyla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Programa; Vali Demirtaş, Eşi  Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra Mardin İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, MBB Daire Başkanları, öğreticiler ve hafızlık eğitimi gören öğrenciler ile aileleri katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07