MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ VE MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA NUSAYBİN İLÇESİNDE YAPILACAK ''TEKSTİL KENT''İÇİN İNCELEMELERDE BULUNDU

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut DEMİRTAŞ, beraberindeki Mardin Milletvekili Cengiz DEMİRKAYA ile birlikte Nusaybin ilçesinde yapılacak ‘Tekstil Kent Projesi’ arazisinde incelemelerde bulundu.

Mardin 23.08.2020 12:55:00 0
MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ VE MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA NUSAYBİN İLÇESİNDE YAPILACAK

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut DEMİRTAŞ, beraberindeki Mardin Milletvekili Cengiz DEMİRKAYA  ile birlikte  Nusaybin  ilçesinde yapılacak ‘Tekstil Kent Projesi’ arazisinde incelemelerde bulundu.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut DEMİRTAŞ ve Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya  Nusaybin ilçesinde yapılması planlanan 'Tekstil Kent' ile 'Tarihi Nusaybin Çarşısında'  yapılacak restorasyon projeleri için incelemelerde bulundu.


Nusaybin İlçe Jandarma Komando Tabur Komutanlığına gelen Mardin  Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut DEMİTAŞ, burada ilçe  Kaymakam  ve  Belediye Başkan Vekili . Emrullah TEMİZKAN ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Temsilcileri tarafından karşılandı. Karşılama mangasını selamlayan Vali  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut DEMİRTAŞ, beraberindeki Mardin Milletvekili Cengiz DEMİRKAYA ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat SÜZEN ile birlikte ilçede yapılacak ‘Tekstil Kent Projesi’ arazisinde incelemelerde bulundu.


Daha sonra Nusaybin Belediyesi ve DİKA işbirliğiyle yapılan Nusaybin Belediyesi Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Mardin Vali/si ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut DEMİRTAŞ, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili  . Emrullah TEMİZKAN’dan bilgi aldı.


Midyat Yolu Caddesi, Hastane Köprüsü ve Nusaybin Tarihi Çarşısını ziyaret eden Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut DEMİRTAŞ, vatandaşları ziyaret ettikten sonra ‘Tarihi Çarşı Projesi’ hakkında görevlilerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.


Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut DEMİRTAŞ daha sonra UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan İnanç Parkı'nı ziyaret etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04