MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ'TAN 'ANNELER GÜNÜ' MESAJI

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, 'Anneler Günü' nedeniyle mesaj yayınladı.

Mardin 9.05.2021 12:02:00 0
MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, 'Anneler Günü' nedeniyle mesaj yayınladı.

 

Vali Mahmut Demirtaş mesajında şunları söyledi;

 

“Dünyanın en zor ve ulvi görevlerinden birini üstlenmiş, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin "Anneler Günü"nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Varlığımızı borçlu olduğumuz; sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır.

Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Annelerimizin değerini kaybetmeden zamanında bilmek, başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak bizler için bir görevdir. Dolayısıyla Anneler Günü, annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi ve yalnız olmadıklarını göstermek için önemli bir fırsattır.

Bu vesileyle, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Başta şehit ve gazilerimizin kıymetli anneleri olmak üzere; ömürlerini ailelerine, çocuklarına vakfeden her daim sevginin, saygının, hürmetin en yücesini hak eden tüm annelerimizin ve kalbinde anne şefkati taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temenni ediyorum.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22