MARDİN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Valisi olarak atanan Vali Mahmut Demirtaş, veda ziyaretlerine başladı.

Mardin 15.08.2023 11:16:00 0
MARDİN  VALİSİ MAHMUT  DEMİRTAŞ VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Valisi olarak atanan Vali Mahmut Demirtaş, veda ziyaretlerine başladı.


Vali Demirtaş , veda ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  İl Emniyet Müdürlüğü,  Mardin Adliyesini ve Mardin Artuklu Üniversitesini ziyaret etti.


İl Jandarma Komutanlığını Ziyaret


Vali Demirtaş, veda ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığından başladı. Mardin İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş Tuğgeneral İdris Tataroğlu’nu ziyaret ederek  vedalaştı. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için güvenliğimizi sağlayan kahramanlarımıza görevlerinde başarılar diledi.


Mardin Valisi Mahmut Demirtaş  daha sonra Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut’u ziyaret ederek, Başsavcı Akbulut'a Hem yeni görevinde başarılar diledi hem de allahaısmarladık dedi.


İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret


Vali Demirtaş veda ziyaretleri kapsamında Mardin  İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday'a veda ziyaretinde bulundu. Vali Demirtaş , görev yaptığı süre boyunca emniyet personelinin Mardin'in asayiş ve güvenliğini sağlamak için özverili ve başarılı bir şekilde çalıştığını ifade etti.

 

Mardin Valisi Demirtaş,Mardin Artuklu Üniversitesini de ziyaret ederek,Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret ederek,kendisi ile vedalaştı.Vali Demirtaş daha sonra Mardin Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek,Büyükşehir Belediyesinde mesai arkadaşları ile  vedalaştı.Çalışmalarından ötürü herkese teşekkür eden, bundan sonraki çalışmalarında muvaffakiyetler dileyen Vali Demirtaş   3 yılı aşkın bir zamandır görev yaptığını anımsatarak şunları söyledi, "Geldiğimde pandemi vardı. Daha sonra ülkemizde büyük bir deprem yaşandı. Zor süreçler yaşadık.

 

Ancak her şeye rağmen Mardin'den  güzel hatıralar ile ayrılıyorum. Mardin'i  hep iyi ve güzel olarak hatırlayacağım. Burada geçirdiğim süre benim için hem güzel geçti hem de hizmet yönünden verimli geçti. Bu verimliliğin altında yatan temel neden ise buradaki tüm kurum ve kuruluşların iş birliği içerisinde çalışmasıdır. Bu süreçte kamu yatırımlarına emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19