MARDİN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ'TAN''10 KASIM''MESAJI

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolaysıyla Mesaj yayınladı.

Mardin 10.11.2020 13:37:00 0
MARDİN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ

Mardin  Valisi Mahmut Demirtaş’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolaysıyla Mesaj yayınladı.Vali Demirtaş mesında şunları söyledi:

 

''Aziz milletimizden aldığı güçle Kurtuluş Savaşı'nı zafere ulaştıran, Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk üstün gayreti ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde güzide bir yer edinmiştir.

İleri görüşlülüğü, barış yanlısı tutumu, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk’ü dünyanın gelmiş geçmiş en itibarlı liderlerinden biri yapmıştır. Hayatı boyunca ülkesinin ve milletinin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için çalışan Atatürk, bizlere gurur duyulacak, bağımsız ve modern bir cumhuriyet, sağlam temeller üzerinde yükselen barışçı bir ülke ve onurlu bir geçmiş bırakmıştır.

Milletimiz al bayrağının gölgesinde, geçmişten gelen ortak duygularını, birlik ve beraberliğini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği, "En büyük eserim" dediği Cumhuriyeti daima ileriye taşımaya kararlıdır. Türkiye Cumhuriyeti, milletinden aldığı güçle sağlam adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir. Geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürürken bizler de bugün Cumhuriyetimize sahip çıkıyor, ülkemizi daha ileriye taşıyacak adımları mesai mefhumu gözetmeksizin yılmadan, yorulmadan hayata geçiriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kahraman Silah Arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve Kurtuluş Mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.''dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61