Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'tan '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı Mesaj yayınladı.

Mardin 10.01.2022 10:11:00 0
Mardin  Valisi  Mahmut Demirtaş

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı Mesaj yayınladı..Vali Demirtaş mesajında ;

 

''Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesinin zor bir hızla geliştiği günümüzde, görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelendirilen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarında da gelişim ve dönüşüm büyük bir hız kazanmıştır.


Sürekli gelişen ve dönüşen bir çağda basın mensuplarımızın yaptıkları görevin önemi ve kıymeti daha da anlaşılmaktadır. Gücünü halktan alarak, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyu ile objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmak değerli basın mensuplarımızın en önemli vasıflarındandır.


İnanıyorum ki kıymetli basın mensupları, ekonomi, sosyo-kültürel, sanat, tarih ve spor faaliyetleri başta olmak üzere daha pek çok alanda gelişen ve büyümeye tüm hızıyla devam eden ilimiz ve ülkemize katkılar sağlamak için olumlu roller üstlenmeye devam edeceklerdir.


Vatandaşlarımızı bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu olmadan tüm zorlu şartlar altında fedakârca görev yapmaya çalışan arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirlerin üzerindedir.


Bu duygu ve düşüncelerle, son derece önemli ve zor bir görevi ifa etmeye çalışan, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda özveriyle görevlerini yerine getiren, adeta milletimizin gören gözü, duyan kulağı, konuşan dili ve yazan eli olan değerli basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, görevlerinde kolaylıklar ve üstün başarılarının devamını dilerim.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00