MARDİN VALİSİ TAŞKESEN`DEN``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı mesaj yayınladı.

Mardin 27.07.2014 13:06:31 0
MARDİN VALİSİ TAŞKESEN`DEN``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı mesaj yayınladı.

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen`in Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı Mesaj Şöyle:


``Millet olarak huzur ve güven ortamında, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının geliştirilmesine, her türlü kırgınlıkların ve dargınlıkların sona erdirilmesine vesile olan yeni bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Birlik ve beraberliğimizin en büyük teminatı milli ve manevi değerlerimizdir. Bayramlar da, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihinin engin derinliklerinden gelen, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örnekleridir.

İnanç ve kültürel zenginliklerin yaşatılmasına, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkı sağlayan bu bayram günlerinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesiz durumda bulunan, hasta olan her yaştaki vatandaşlarımızın ziyaret edilmesi, maddi ve manevi yardımlarla desteklenmeleri ve sevindirilmeleri çok büyük önem taşımaktadır.

İnsani ilişkilerin yoğunluk kazanarak dostlukların ve arkadaşlıkların güçlendirildiği Ramazan Bayramı günlerinin güzel ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına; milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekiştirilmesine; tüm insanlığın özlediği barışa, huzura, kardeşliğe ve insanlığın yolunun aydınlatılmasına vesile olmasını dilerim.

Mardinli hemşehrilerim ve her kademedeki mesai arkadaşlarım başta olmak üzere, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesi temennilerimle; Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.``Dedi.

 

 

``haberin olduğu her yerde``

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78