Mardin Valisi Tuncay Akkoyun Göreve Başladı

10 Ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mardin Valiliği görevine atanan Vali Tuncay Akkoyun bugün göreve başladı.

Mardin 18.08.2023 19:59:00 0
Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun Göreve Başladı

10 Ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mardin Valiliği görevine atanan Vali Tuncay Akkoyun bugün  göreve başladı.

 

Mardin Valiliği girişinde il protokolü tarafından karşılanan Vali Tuncay Akkoyun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada;


‘’Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya teşekkürlerimi arz ediyorum. Mardin birlikte yaşamayı bilenlerin şehridir. Mardin sevgi ve saygı ile mayalanan, dayanışma ruhuyla her geçen gün daha da güçlenen bir birlikteliğin ve muhabbetin şehridir. Birlikteliğimizin ve muhabbetimizin daim olmasını diliyorum. Elbette ki bu ihya ve inşa sürecini devletimizin tüm kurumlarıyla, Üniversitemizle, sanayicilerimizle, esnafımızla, sivil toplum örgütlerimizle, tüm Mardinli hemşerilerimizle birlikte sürdüreceğiz. Mardin'in mazisini, bugününü, istikbalini, her ferdini ve değerini kutlu bir emanet bilecek, şehrimizi teknolojiden sanayiye, eğitimden kültüre, sağlıktan tarıma, turizme kadar her alanda daha yüksek, daha iyi noktalara taşıyabilmek için çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

“Kapımız ve gönlümüz vatandaşlarımıza her zaman açıktır.”

Kamu hizmetlerinin hızlı ve kaliteli sunulması gerektiğini de ifade eden Vali Tuncay Akkoyun;


 ‘’Kamu kurum ve kuruluşları arasında işbirliği, uyum ve koordinasyonun sağlanması, vatandaşlarımızı kamu hizmetlerinin merkezine koyan bir yönetim anlayışı ile kapımız ve gönlümüz vatandaşlarımıza her zaman açıktır. Bursa Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a İlimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bize bu kadim toprakları emanet bırakan ecdadımızın her bir ferdini, devletimizin bekâsı, milletimizin huzuru için canından vazgeçen her bir şehidimizi rahmet ve minnet ile yâd ediyorum” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19