Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Karne Dağıtım Törenine katıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, 2023 - 2023 Eğitim Öğretim sezonu yarıyıl tatili dolayısıyla düzenlenen Karne Dağıtım Törenine Katıldı.

Mardin 19.01.2024 13:29:00 0
Mardin Valisi Tuncay  Akkoyun, Karne Dağıtım Törenine katıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, 2023 - 2023 Eğitim Öğretim sezonu yarıyıl tatili dolayısıyla düzenlenen Karne Dağıtım Törenine Katıldı.

 

Artuklu İlçesinde bulunan Mardin TOKİ İlkokuluna gelen Vali Akkoyun, Birinci Sınıf öğrencilerine karne dağıttı. Öğrencilere karne dağıtan Vali Akkoyun, geleceğe yönelik hedefleri hakkında çocuklarla sohbet etti.

 

Karne Dağıtım Töreni yapılan hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Sezonu yarıyıl tatili dolayısıyla açıklamalarda bulunan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun tüm Türkiye'de olduğu gibi Mardin'imizde eğitim camiasında yarıyıl tatili ve karne heyecanı yaşandığını belirtti. Mardin'de öğrenciler için düzenlenen karne heyecanına ortak olduklarını ve öğrencilere karne dağıttıklarını kaydeden Vali Akkoyun şöyle konuştu;


"Bugün Mardin'imizde 251 bin civarında öğrencimiz karne heyecanı yaşıyor. Bizler de karne heyecanlarına ortak olmak amacıyla öğrencilerimizle birlikteyiz, karnelerini dağıttık. Yavrularımızın bu tatil dönemini dinlenerek, güzel vakit geçirerek, oyunlar oynayarak geçirmelerini diliyorum. Tatil süresince velilerimize de önemli görevler düşüyor. Öğrencilerimizin tatil döneminde özellikle tv, tablet ve bilgisayar başında daha az vakit geçirmelerini, daha çok hareketli oyunlar oynayarak ve aileleriyle birlikte ortak etkinlikler yaparak zaman geçirmeleri velilerimizden istirhamımızdır. Bu sürede öğretmenlerimiz de tatil dönemine giriyorlar. Bu yarıyıl döneminde gösterdikleri gayret, çaba ve emeklerden dolayı başta öğretmenlerimiz olmak üzere eğitim camiamızın tüm kademelerinde görev alan personellerine teşekkür ediyorum. İnşallah ikinci yarıyılda öğrencilerimiz dinlenerek daha zinde bir şekilde eğitim öğretime başlayacaklar. İkinci yarıyılın daha başarılarla dolu dönem olmasını temenni ediyorum. Karne alan tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum."

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19