Tarih: 17.08.2024 10:44

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesini Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesini ziyaret ederek vatandaşlarla  bir araya geldi.

 

Mardin   Valisi Tuncay Akkoyun  ilk ziyaretini Hükümet Konağına yaptı. Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ömerli İlçesine atanan Kaymakam Furkan Çakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan  Vali Tuncay Akkoyun,, Çakır'a görevinde başarılar diledi.

 

Daha sonra Ömerli Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren kurumları ziyaret ederek görevi başındaki personeller ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Akkoyun , Hürriyet Caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal ederek talep ve önerilerini dinleyen Valimiz Sayın Akkoyun, esnaflara bereketli kazançlar diledi.

 

Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun, Ömerli Belediyesini ziyaret etti. Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve Birim Müdürleri tarafından karşılanan Sayın Valimize, Başkan Altındağ İlçede yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi.

 

Belediye Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Düğün Salonu projelerinde inceleme ve denetimlerde bulunan Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun, daha sonra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ömerli Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulları Kurslarına devam eden öğrencilerle bir araya gelerek bir süre öğrencilerin antrenmanını izledi.

 

Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun, ziyaretlerinde kendisine  Vali Yardımcısı Mehmet Naim Akgül de eşlik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —