Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Yaz Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde açılan Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Mardin 5.07.2024 20:23:00 0
Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun, Yaz Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti

Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde açılan Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

 

Beraberindeki Mardin Vali Yardımcısı Fatih Eroğlu, Mardin İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen ve Artuklu Müftüsü Abdullah Işık ile birlikte Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesindeki Kurra Hafız Ali Haydar Özak Erkek Kur'an Kursunu ve Nur Mahallesindeki Lütfiye Yedikardeş Kız Kur'an Kursunu ziyaret eden Mardin  Valisi Tuncay Akkoyun , öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

 

Yaz Kur’an Kurslarına gelen öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Vali  Tuncay Akkoyun; “Devletimizin tüm imkanları geleceğimiz olan siz gençlerimiz için seferber ediliyor. Yaz döneminde Kur'an-ı Kerim öğrenmeniz çok önemlidir. Burada milli ve manevi değerlere sahip aldığınız eğitim bizleri ve geleceğimizi güvende tutacaktır. Bütün gayretimiz geleceğimiz olan siz gençlerimizin iyi bir eğitim alarak geleceğe hazırlanmanızdır. Sizi, ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum" ifadelerinde bulundu.

 

Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun, daha sonra Kur’an Kurslarında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen’den bilgi aldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

 

 


 


37.7° / 25.7°
  • BIST 100

    10939,35%0,81
  • DOLAR

    32,70% 0,12
  • EURO

    35,48% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2494,46% -0,67
  • Ç. ALTIN

    4002,05% -0,36