Tarih: 29.08.2024 20:37

MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mesaj  yayınladı. Vali Tuncay Akkoyun mesajında;

 

‘’Bağımsızlığımızı ve Kahramanlığımızı temsil eden 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102’nci yıl dönümünü kutlamanın coşkusu, onuru ve gururu içerisindeyiz.


Mukaddes vatan topraklarımızda ebedi varlığımızı tescillediğimiz gün olan 30 Ağustos Zaferi ile aziz milletimiz, istiklal ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. 


Mazisi eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu olan Necip  Milletimiz, Malazgirt’ten İstanbul’un Fethi’ne, Çanakkale’den 30 Ağustos’a ve 15 Temmuz’a kadar uzanan kutlu bir mücadele vermiştir.


“İstanbul’u Fetheden Asker Ne Güzel Asker” methiyesine mazhar olmuş kahraman ecdadın torunları, şanlı tarihimiz boyunca vatan toprağına göz dikilmesine müsaade etmemiş, canını feda etmiş ama asla vatanına el uzatılmasına izin vermemiştir.
Kurtuluş Savaşı’nda Büyük Taarruz ile başlayan ve Dumlupınar’da kazanılan Büyük Zafer ile Şanlı Ordumuz, 30 Ağustos’ta savunmadan taarruza geçerek adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. 


Bugün bizler, vatan toprağımızın her bir karışının ehemmiyetinin idrakinde olup, daha güçlü bir Türkiye için her zaman ve her alanda çalışıyoruz. 


“Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için teknolojiden tarıma, enerjiden ulaşıma, eğitimden sağlığa önemli gelişmeler kat ederken “Tam Bağımsız Türkiye” şiarı ile durmadan ilerliyoruz. 


Aziz Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, dünyadaki tüm mazlum ve mağdur milletlere umut olan şanlı zaferlerimizin ruhuyla ve şuuruyla, tarih sahnesindeki onurlu ve kutlu yürüyüşümüze emin adımlarla devam edecektir.


30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden ve kahramanlık destanlarını yazan Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle ve şükranla yâd ediyorum. 


30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —