Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’un kırsal mahalle ziyaretleri sürüyor

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, mahalle ziyaretleri kapsamında Artuklu ilçesine bağlı, Yaylı, Boztepe ve Kumlu mahallelerini ziyaret etti.

4.01.2024 11:12:00 0
Mardin Valisi Tuncay  Akkoyun’un kırsal mahalle ziyaretleri sürüyor

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, mahalle ziyaretleri kapsamında Artuklu ilçesine bağlı, Yaylı, Boztepe ve Kumlu mahallelerini ziyaret etti.

Beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu,,Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Kurum Müdürleri ve Birim Amirleri ile birlikte Yaylı, Boztepe ve Kumlu Mahallelerini ziyaret eden Vali Akkoyun, Mahalle Muhtarları, Kıbrıs Harekâtı Gazileri, çocuklar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

 

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Akkoyun, belirlenen ihtiyaçların biran önce giderilmesi için kurum müdürlerine talimat verdi.

 

-“TÜM KURUMLARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”


Mardin’de yapılan ve devam eden projeleri anlatan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, vatandaşları merkeze alan bir anlayışla hizmet ettiklerini belirtti.


Vatandaşların huzur ve güven ortamında mutlu bir yaşam sürdürmesi için Valilik ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm kurumların seferber olduğunu vurgulayan Vali Akkoyun;
“Mahallelerimizi ziyaret ediyoruz, hem vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz hem de ihtiyaç ve taleplerini dinliyoruz. Mardinli hemşerilerimizin huzurlu ve mutlu yaşaması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik bizlere huzur veriyor. Birliğimizi ve beraberliğinizi kuvvetlendirmemiz, daim etmemiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19