MARDİNDE 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen ?Eğitimde İşbirliği Protokolü? kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Progr
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı açıldı.
5-12. sınıfta okumakta olan öğrencilerin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri, öğrenciler ve izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlayan TÜBİTAK Bilim Fuarları, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı için 1 Mart - 12 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Mardin Şehit Pilot Teğmen Ayfer Gök Ortaokulu’nda ‘4006 Bilim Fuarı’ açıldı. Fuarın açılışına İl Milli Eğitim Müdür Vekili A. Vasi Ete, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Mardin İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdür Vekili A. Vasi Ete ve davetliler fuar alanını gezerek mucit öğrencilerin hazırladıkları projeler hakkında bilgi aldı.
Müzik öğretmeni yönetimindeki okul korosunun sunmuş olduğu şarkıların ardından folklor ekibi gösterisi davetlilere keyifli anlar yaşattı. Fuar iki gün boyunca ziyarete açık olacak.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
Başkan Akgün’den İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif ERSO'Yu Anma Günü Açıklaması
-
2
Esra Erol Uluslararası Yardım İşaretini Programda Uygulamalı Gösterdi
-
3
Mardin'de İl Tarım Değerlendirme Toplantısı
-
4
DOĞAN BEKİN ; “İSRAİL BÖLGE İSTİKRARINA ÖNEMLİ TEHDİT OLUŞTURMAKTADIR”
-
5
Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödeme tarihler açıklandı!
-
6
ANKARA BÜYÜKŞEHİR’DE RAMAZAN MESAİSİ SÜRÜYOR
-
7
ŞAHSENEM’DEN 8 MART’TA ANLAMLI KONSER
-
8
ANKARA’DA KIZILAY METRO İSTASYONU’NDA TELEFON KESİLMİYOR, OTOBÜSTE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ VAR
-
9
En Çok Konuşulan Ekonomik Göstergeler
-
10
İTÜ ARI TEKNOKENT VE TOGG’DAN GİRİŞİM ODAKLI STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
-
11
Gemlik’te Dilencilere Geçit Yok
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,05
-
EURO
50,91% 0,05
-
GRAM ALTIN
7306,18% -0,40
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00



