MARDİN'DE 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİ,K GÜNÜ DOLAYISIYIA ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Mardin'de çeşitli programlar düzenlendi.

Mardin 18.07.2024 11:15:00 0
MARDİN

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Mardin'de çeşitli programlar düzenlendi.

 

Mardin Valisin Tuncay Akkoyun, beraberindeki Mardin Milletvekili  Faruk Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Coşkun Yazgan, Mardin Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Deniz Malkoç, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Vali Yardımcıları  Hasan Kurt ve Osman Çelikkol, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, Şehit Aileleri , Gaziler , Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle Mardin Garnizon Komutanlığı Selen Kışlası Şehitlik Anıtı'nı ziyaret ettiler.

 

Kur'an-ı Kerim tilavenin okunması ve İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen'in duasından sonra Sayın Valimiz, İl Protokolümüz, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz, Şehitlik ve Şehit Polis Memuru Vedat Kaya'nın kabrine karanfil bıraktı.

 

Mardin Valisin Tuncay Akkoyun  daha sonra Yeşilli İlçesinde bulunan ve 15 Temmuz hain darbe girişi sırasında İstanbul'un Fatih İlçesinde Büyükşehir Belediyesi önünde Gazi olan Metin Özen'i, Midyat İlçesinde ise 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İstanbul'un Fatih İlçesinde Gazi olan Halit Ay'ı ziyaret etti.

 

FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'na yapılan saldırı sırasında Şehit olan Özel Harekât Polisi Velit Bekdaş'ın Midyat'ta bulunan kabrini ziyaret eden Mardin Valisin Tuncay Akkoyun, Şehit kabrinde dini vecibelerin yerine getirilmesinden sonra Şehit Bekdaş'ın ailesine ziyarette bulundu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38° / 24°
  • BIST 100

    10891,42%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55