MARDİN`DE AŞKTAN KAÇAMAYACAKLAR!

Yapımcılığını Türker İnanoğlu, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği ``AŞKTAN KAÇILMAZ``dizisi İstanbul-Mardin hattında yaşanan bir aşk öyküsünü ekrana taşıyacak.Berk Oktay ve Pelin Akil'e Ceren Hindistan ve Çağdaş Onur Öztürk eşlik edecek. Aş

Mardin 17.08.2014 16:36:13 0
MARDİN`DE AŞKTAN KAÇAMAYACAKLAR!

Yapımcılığını Türker İnanoğlu, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği ``AŞKTAN KAÇILMAZ``dizisi  İstanbul-Mardin hattında yaşanan bir aşk öyküsünü ekrana taşıyacak.Berk Oktay ve Pelin  Akil’e Ceren Hindistan ve Çağdaş Onur Öztürk eşlik edecek.  “Aşktan Kaçılmaz” Eylül ayında Star Tv ekranlarında olacak.

Aşk, Savcı Yasemin’in peşini bırakmayacak...
Mardin’de yöreye has acımasız kanunların, adalet sorgusu, intikam ve her türlü kanunsuzluğun gölgesinde yaşanan bir aşk hikayesinin anlatıldığı, dizinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstleniyor. Diğer önemli rollerinde ise Umut Karadağ, Macit Sonkan, Seray Gözler, Ayten Soykök yer alıyor.

Nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan Savcı Yasemin (Pelin Akil) yaşadığı aşk acısı ile kendini geçici görevle Mardin`e kadar savurur. Nişanlısı narkotik şube komiseri Ali`nin (Çağdaş Onur Öztürk) şimdilik sevdiği kadının gidişini seyretmekten başka yapacak bir şeyi kalmamıştır. Yasemin aşk acısının hızıyla Mardin`e kadar savrulur ama burada nelerle karşılaşacağından bihaberdir. Hele uçakta tanıştığı Mardinli Berzan`ın (Berk Oktay) hayatında önemli roller oynayabileceğini hiç tahmin etmemektedir.
Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği dizi İstanbul – Mardin arası bir aşkın öyküsü anlatıyor. Eylül ayında Star ekranlarında yayınlanacak.

Dizinin Başrol oyuncularından, PelinAkil ; TRT`de büyük beğeni gören Kızıl Elma dizisinden en başından belli olan senaryoya bağlı olarak gelişen bir final ile bu projedeki görevi sona ermiş ve yine gelen tekliflerden Berk Oktay ile birlikte başrolde olacağı Eylül ayında StarTv`de başlayacak olan #AşktanKaçılmaz isimli yeni dizi ile ekranlarda olacak.

KızılElma dizisinde takip eden sevenlerine ve yine bu dizide birlikte rol aldığı tüm oyuncu arkadaşlarına,set ekibine çok teşekkür  eden güzel oyuncu ,Kızıl Elma dizisinin yeni dönemdede herkesi heyecan ve merakla televizyon ekranlarının başında tutacağına ve kendisini izletmeye devam edeceğine sizler gibi inanıyor.

Başrollerini Berk Oktay, Pelin Akil, Ceren Hindistan ve Çağdaş Onur Öztürk’ün paylaştığı dizinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstleniyor.

Mardin’de yöreye has acımasız kanunların, adalet sorgusu, intikam ve her türlü kanunsuzluğun gölgesinde yaşanan bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizinin diğer oyuncuları ise Umut Karadağ, Macit Sonkan, Seray Gözler, Ayten Soykök…

AŞKTAN KAÇILMAZ dizinin konusu ise şöyle:

AŞK ŞEHRİ MARDİN`DE  AŞK....

SAVCI YASEMİN,YAĞMURDAN KAÇARKEN,DOLU`YA TUTULACAK

Nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan Savcı Yasemin (Pelin Akil) yaşadığı aşk acısı ile kendini geçici görevle Mardin’e kadar savurur. Nişanlısı narkotik şube komiseri Ali’nin (Çağdaş Onur Öztürk) şimdilik sevdiği kadının gidişini seyretmekten başka yapacak bir şeyi kalmamıştır. Yasemin aşk acısının hızıyla Mardin’e kadar savrulur ama burada nelerle karşılaşacağından bihaberdir. Hele uçakta tanıştığı Mardinli Berzan’ın (Berk Oktay) hayatında önemli roller oynayabileceğini hiç tahmin etmemektedir.
Yasemin, Berzan ve Ali’den oluşan aşk üçgeni öte taraftan Berzan’ın konağında yaşayan ve ona çocukluktan beri aşık olan Nazlı’nın planlarıyla daha da bir karışacaktır. Mardin’de aşk her koldan karakterlerimizi sarıp sarmalarken İskender Ağa (Macit Sonkan) ve onun etrafa saçtığı kötülük tohumları da büyümeye devam etmekte ve herkesi etkilemektedir.
Yeni sezonda Star TV`de ekrana gelecek olan Aşktan Kaçılmaz`ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Mardin`de çekimleri süren dizinin STAR Tv`de yayınlanmasından sonra HİT Olması bekleniyor.Çekimleri sürerken büyük ilgi gören dzinin yayınlanmasından sonra izleyicilerden tam Not alması ve izleyicilerden yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu`na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04