Mardin'de Bayram İçin Caddeleri Köpük ve Tazyikli Su ile Yıkandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı öncesinde Tarihi 1. Cadde’de kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Mardin 31.03.2025 17:19:00 0
Mardin

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı öncesinde Tarihi 1. Cadde’de kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında cadde, köpük ve tazyikli su kullanılarak detaylı bir şekilde temizlendi.


Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’un talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen temizlik çalışmaları, bayram süresince yoğun turist akını beklenen tarihi mekanlarda hijyenin sağlanması amacıyla yapıldı.


Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bayram boyunca da şehir genelinde temizlik çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

14.1° / 8°
  • BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,87% -0,11
  • EURO

    40,87% -0,18
  • GRAM ALTIN

    3795,88% -0,39
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00