MARDİN`DE DAKAR RALLİSİ HEYECANI

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle Dakar Rallisi'ne katılacak sporcularımız Şakir ŞENKALAYCI ve Serkan ÖZDEMİR' in katıldığı GAP'tan Dakar'a”'nın ikinci tanıtım startı Mardin'de yapıldı.

Mardin 22.12.2014 15:57:44 0
MARDİN`DE DAKAR RALLİSİ HEYECANI

7000 Yıllık Tarihi Kent Mardin`de Dakar Rallisi Heycanı yaşanıyor.Spor, Barış ve Kardeşliktir” sloganıyla Batman’dan başlayan “GAP’tan Dakar’a”, Mardin ile devam etti.

MARDİN`DE DAKAR RALLİSİ HEYACANI YAŞANDI

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteğiyle Dakar Rallisi’ne katılacak sporcularımız Şakir ŞENKALAYCI ve Serkan ÖZDEMİR’ in katıldığı “GAP’tan Dakar’a”’nın ikinci tanıtım startı Mardin’de yapıldı. Cumhuriyet Meydanı Müze önünde yapılan seremoniye Mardin Vali Yardımcısı Tolga Kamil ERSÖZ, Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa KUZU, TMF Asbaşkanı Ogün BAYSAN, Hamit DİZMAN, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim AKÜLKE, Mardin yerel yöneticileri ile minik öğrenciler katıldı.

Dakar gibi büyük bir organizasyonun tanıtımının Mardin’de yapılmasından mutluluk duyduklarını belirten Vali Yardımcısı Tolga Kamil ERSÖZ, “Sporcularımıza çıktıkları bu zorlu yolda başarılar diliyoruz. Dünyanın gözbebeği Mardin’den dünyanın gözlerini çevirdiği Dakar’ın startını çocuklarımızla birlikte yaptığımız için çok mutluyuz. Sporcu arkadaşlarımız Şakir ŞENKALAYCI ve Serkan ÖZDEMİR bayrağımızı Dakar’da gururla dalgalandıracaklarına inanıyorum” dedi.

 İl Müdürü Mustafa KUZU “Bu tarz organizasyonların Güneydoğu’da yapılması Federasyonun başarısıdır. GAP’ın tanıtımı ve turizm açısından Dakar ve benzeri yarışmalar neden burada olmasın. Bölgenin tanıtımı için ulusal ve uluslararası bu tarz etkinliklerin çok önemi var” diye konuştu.

“Spor, Barış ve Kardeşliktir” sloganıyla Batman’dan başlayan “GAP’tan Dakar’a”, Mardin ile devam etti. İki milli sporcunun motosikletleriyle çıktıkları tanıtım turu Şanlıurfa Suruç’ta tamamlanacak.



ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:CESUR FALAY


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00