MARDİN`DE EĞİTİM KALİTESİ ARTTI

TEOGS 2.dönem sonuçlarının değerlendirmesini yapan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, il genelinde TEOGS başarısının birinci dönemde yapılan TEOG sınavına oranla %5 puanlık bir artışla gerçekleştiğini belirterek bu başarıda emeği geçen herkes

Mardin 16.07.2014 12:04:03 0
MARDİN`DE EĞİTİM KALİTESİ ARTTI

TEOGS 2.dönem sonuçlarının değerlendirmesini yapan  Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, il genelinde TEOGS başarısının birinci dönemde yapılan TEOG sınavına oranla %5 puanlık bir artışla gerçekleştiğini belirterek bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti

 

İl Milli Eğitim Müdürü  Mevlüt KUNTOĞLU’nun başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Erdoba Elegance toplantı yapıldı.

 Yapılan toplantıda TEOGS 2.dönem sonuçlarının değerlendirmesini yapan Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu,il genelinde TEOGS başarısının birinci dönemde yapılan TEOG sınavına oranla %5 puanlık bir artışla gerçekleştiğini belirterek bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Ancak bu başarının daha da artması için çalışmaların aralıksız devam etmesi ve gerekirse başarı ve başarısızlığın nedenlerini karşılıklı değerlendirmek amacıyla eğitim-öğretim yılının başında bir çalıştay yapılması gerektiğini belirtti.

Sodes kapsamında Mardin İl Milli Eğitim müdürlüğünce yürütülmekte olan ‘Değerler Eğitimi’ (MARDEP) projesinden de söz eden Müdür KUNTOĞLU; projenin 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Artuklu ilçesinde uygulandığını ve gözlenebilir, olumlu, somut çıktılar elde edildiğini belirterek, projenin önümüzdeki eğitim-öğretim yılında il gelenine yaygınlaştırılacağını açıkladı.

Mardin ili Maarif Müfettişleri Başkanı Sayın Zeyni TEKER de toplantıda MTSK sınavlarında yaşanan aksaklıklar konusunda katılımcılara  bu sınavlarda görev alan idarecilere izlenimlerini anlattı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU’nun iyi dilek ve temennileriyle sona eren toplantının ardından iftar yemeği yenildi.

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00