MARDİN`DE EĞİTİM KALİTESİ MASAYA YATIRILDI

Mardin Valiisi Dr. Ahmet CENGİZ başkanlığında SODES kapsamında yürütülen Değerler Eğtimi' projesi, ‘Zümre Koçluğu' projesi ve YGS sonuçları üzerine toplantı yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Hüseyin AVCI, İlçe Kaymakamları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri

Mardin 1.05.2014 13:46:42 0
MARDİN`DE EĞİTİM KALİTESİ MASAYA YATIRILDI

Mardin Valiisi  Dr. Ahmet CENGİZ başkanlığında SODES kapsamında yürütülen Değerler Eğtimi’ projesi, ‘Zümre Koçluğu’ projesi ve YGS sonuçları üzerine toplantı yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı  Hüseyin AVCI, İlçe Kaymakamları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, zümre koçları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Ar-Ge ekip üyeleri katıldı.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü  Abdulvasi ETE tarafından ‘Değerler Eğitimi’, ‘Zümre Koçluğu ve özellikle YGS sınavı ile ilgili detaylı bir sunum yapıldı. Sunumun detaylandırılarak hazırlanmasından memnuniyet duyan Mardin  Valisi , sıralamada dereceye giren okulların İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ve İl Milli Eğitim Müdürüne teşekkürl etti.

Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz bütün ilçelerin Mardin ortalamasını yakalaması ümidiyle başarıda da başarısızlıkta da istikrarlı bir istatistiki sonuç olduğunu vurgulayarak başarısızlık konusunda kani olmak yerine olaylara hakim olan ve kafa yoran bir mekanizmanın gerektiği konusunda beklentisini dile getirdi.

Toplantı esnasında il zümre koçlarına, ilçe milli eğitim müdürlerine ve ilçe kaymakamlarına söz hakkı veren Mardin Valisi Cengiz,görüş ve önerileri büyük dikkatle dinledi. İl Milli Eğitim Müdürü  Mevlüt KUNTOĞLU zümre koçlarına hafta sonu Halk Eğitim Merkezilerine bağlı olarak kursların açılmasının başarıyı arttıran bir faktör olduğuna vurgu yaparak İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin konuyla ilgili her türlü kolaylığı sağlaması gerektiğini ifade etti.

 

Kapanış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu,başarıyı arttırmak adına hep birlikte alınacak tedbirleri konuşmak üzere bir araya gelinen bu toplantıda başarının da başarısızlığın da kendi sorumluluğu altında olduğuna vurgu yaparak önümüzdeki yıllarda eğitim adına çıtanın yükseltileceğini dile getirdi. Sayısal, sözel zeka kadar ahlaki zekanın da çocuklarımızın her türlü gelişimi açısından önemine değinen Sayın KUNTOĞLU ‘Değerler Eğitimi’ projesinin eğitim süreçlerine katkısı açısından önemli bir proje olduğunu dile getirerek katılım ve katkılardan dolayı başta Sayın Valimiz Dr. Ahmet CENGİZ olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

 

 

ARTUKLU HABER  AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler:
23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,6%-0,49
  • DOLAR

    32,22% 0,08
  • EURO

    34,73% -0,32
  • GRAM ALTIN

    2437,46% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3945,09% 0,00