MARDİN'DE EĞİTİM KALİTESİNİN ARTTIRILMASI İÇİN LİSE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTRİRLDİ

Mardin'de il Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca başkanlığında, Fen ve Anadolu liseleri okul müdürlerinin katılımıyla "Liselerde Bilim Uygulamaları Toplantısı" düzenlendi.

Mardin 25.10.2024 12:24:00 0
MARDİN

Mardin'de il Milli Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca başkanlığında, Fen ve Anadolu liseleri okul müdürlerinin katılımıyla "Liselerde Bilim Uygulamaları Toplantısı" düzenlendi.

 

Toplantıda, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik önemli konular ele alındı. Devamsızlık ve başarı arasındaki ilişki, öğrenci-öğretmen iletişimi, ders programlarının düzenlenmesi, ders çalışma yöntemleri, anlaşılmayan konuların tekrarı, başarı kriterlerinin belirlenmesi gibi başlıklar üzerinde duruldu. Ayrıca bireysel ilgilenme, öğrenme güçlükleri, başarı durumunun değerlendirilmesi, özel tedbirler, sosyal-kültürel faaliyetler, hedef belirleme, sınıf içi katılım, davranış bozuklukları, ödüllendirme gibi konular da tartışıldı. "Oku-Yorum, Yazı-Yorum" Projesi, Bilim Uygulamaları Programı ve Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi gibi projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, toplantıda yaptığı konuşmada; "Eğitimde kalitenin artırılması ve öğrenci başarılarının yükseltilmesi için hepimizin katkısına ihtiyaç var. Birlikte çalışarak, öğrencilerimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve onlara daha iyi bir öğrenme deneyimi sunmak adına yeni stratejiler geliştirebiliriz. Unutmayalım ki, başarının anahtarı işbirliği ve iletişimdir. Sizlerin destek ve katkılarıyla, eğitim alanında daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Hepinize özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor