Tarih: 11.10.2024 15:36

MARDİN'DE EKİM AYI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Mardin İl Millî Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca  ve  10 İlçe Millî Eğitim müdürünün  katılımıyla, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği Ekim Ayı İlçe Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantıda, bir önceki toplantıda alınan kararlar detaylı bir şekilde gözden geçirildi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde yürütülen çalışmalar, okul ve kurumların mevcut kapasitelerinin tam kullanımı ve yeni kapasite oluşturulması, şube birleştirme ve norm işlemleri gibi gündem maddeleri ele alındı. Ayrıca, öğrencilerin devam-devamsızlık durumları, İYEP kapsamındaki faaliyetler, ara sınıflarda okuma yazma yetersizliği bulunan öğrencilerle yapılacak çalışmalar, TYP ve İUP kapsamında görevlendirilen katılımcıların göreve başlama durumları gibi önemli konular üzerinde duruldu.

 

2024-2025 eğitim öğretim yılında hayata geçirilen projeler, taşımalı eğitimle ilgili işlemler, tadilatı devam eden okulların durumu, hayat boyu öğrenme faaliyetlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.

 

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü  Ali Eyyüpkoca, İlçe Müdürlerinin görüş ve önerilerini aldı. İlçe Millî Eğitim Müdürlerine çalışmaları ve emekleri için teşekkür etmesi ile toplantı sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —