MARDİN'DE FARKLI ĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Mardin'de "İl Milli Eğitim Müdürümüz Öğretmenlerle Buluşuyor" kutlamaları kapsamında Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER, bir hafta boyunca her gün 10 ilçede görev yapan öğretmenlerle buluşarak onlara teşekkür etti

Mardin 29.11.2020 14:12:00 0
MARDİN

Mardin'de "İl Milli Eğitim Müdürümüz Öğretmenlerle Buluşuyor" kutlamaları kapsamında  Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER, bir hafta boyunca her gün 10 ilçede görev yapan öğretmenlerle buluşarak onlara teşekkür etti ve öğretmenler günlerini kutladı.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Şehmus SÜMER'in katılımıyla Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Murat BAĞIŞ'ın moderatörlüğünde 10 ilçe de görev yapan Özel Eğitim, Rehberlik ve Özel Öğretim Öğretmenleriyle yapılan son buluşmada oldukça keyifli, duygulu ve farklı anlara sahne oldu.

 

Öğretmenlerin Online Buluşması, Yeşilçam Müzikleriyle Başladı

 

Haftanın son buluşması, Müzik Öğretmenleri  Ümit Can ERTEN ve Ahmet SİDAR'ın çalıp söylediği Yeşilçam Müzikleriyle başladı.

Buluşmaya katılan öğretmenlerden Artuklu Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Riyad TEZCAN da söz ve besteleri kendine ait parçalarla  Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer  ve bütün öğretmenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

 

Mardin İl Milli Eğitim  Müdürü  SÜMER: Kurum ve Gönül Kapılarımız Öğretmenlere Her Zaman Açık

 

42 yıllık meslek yaşamı boyunca eğitim sürecinin en önemli parçasının öğretmenler olduğunu  belirten Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Şehmus SÜMER, gönül ve kurum kapılarının her zaman öğretmenlere açık olduğunu sözlerine ekleyerek kendilerine teşekkür etti ve başarılar diledi. 

 

Öğretmenler  programda söz alarak duygularını, bu anlamlı buluşmalardan duydukları mutluluğu ve İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer'e böyle bir kutlama için teşekkürlerini dile getirdiler.

 

Programın sonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri  Murat BAĞIŞ, Tekin ORUÇ ve Murat DOĞAN da birer şiir okuyarak öğretmenlere hediye etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: MARDİN' FARKLI ĞRETMENLER KUTLAMASI
29° / 16.5°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61